reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Karolina0225
Fanka BB :)
Beta wystarczy. Ja tydzień po tygodniu robiłam. Na wyniku będziesz mieć widełki który mniej więcej Tc maszDziękuję!!! Napiszę Dziewczyny co i jak jak się dowiem czegoś wiecej.
Myślicie żeby zrobić jeszcze z jeden test ciążowy po kilku dniach?
reklama
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Na razie żadnej nie dziękuję za gratulacje.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Ooo gratulacje!!! Trzymaj kciuki aby u mnie też tak było!!Gratuluję. Mialam to samo... I już 28 Tc.
Nie ma jednego właściwego wyniku bo Wisełki są bardzo szerokie. Wynik musi być powyżej 5. Istotny jest właściwy przyrost "sikańców" nie musisz już po badaniu robićJaki powinien być miej więcej wynik bety?
Jesteś w ciazy ja taki mialam a nawet bladsza i jestemHej, mam na imię Kasia. Jestem tu nowa. Otóż to staramy się z Mężem o dziecko. 22czerwa miałam owulacje, cykle 28-30dni, do dziś nie mam okresu. Dziś robiłam test. Wyszedł mi hmmm i tu nie wiem, jestem głupia. W zasadzie dwa testy. Wynik ten sam. Jednak kreska jest bardzo widoczna a druga bladziutka. Ale w oczach mi się już tak koloryzuje. Możecie poradzić co o tym myśleć?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Fajnie by było.Jesteś w ciazy ja taki mialam a nawet bladsza i jestem
A Tobie gratuluję!!!
Wzajemnie [emoji846] jak co zapraszam Marcowe 2019 ja już tam jestemFajnie by było.
A Tobie gratuluję!!!
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Czy Ty też miałaś ból jajnika i podbrzusza?Wzajemnie [emoji846] jak co zapraszam Marcowe 2019 ja już tam jestem
Rozne sa objawy,mnie plecy bolą ale kazdy ma inaczejCzy Ty też miałaś ból jajnika i podbrzusza?
reklama
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Moje Drogie Panie, zrobiłam kolejny test, po dwóch dniach. Też myślicie, że trochę bardziej kreska jest widoczna? :-) Dziś idę na betę? Ile miej więcej czeka się na wynik? Trzymajcie kciuki.