reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
karolyn1987
Fanka BB :)
jest
Ja też widzę
To nie wada testu, bardzo często pierwsze testy pokazują bladą drugą kreskę.
Możesz zrobić badanie z krwi ( beta hcg) i sprawdzić po 48 h przy jest przyrost.
Dodam, tylko żebyś nie spieszyla się do lekarza ( najlepiej pójść w 6- 7 tc licząc od ostatniej miesiączki, żeby było już coś widać)
To nie wada testu, bardzo często pierwsze testy pokazują bladą drugą kreskę.
Możesz zrobić badanie z krwi ( beta hcg) i sprawdzić po 48 h przy jest przyrost.
Dodam, tylko żebyś nie spieszyla się do lekarza ( najlepiej pójść w 6- 7 tc licząc od ostatniej miesiączki, żeby było już coś widać)
D
Deleted member 176021
Gość
Jest gratuluję jutro rano powinna być mocniejsza, z pierwszego moczu.Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.
karolyn1987
Fanka BB :)
Ja tez miałam bóle jak nas okres przy pierwszej ciąży
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A pewnie ze jest i wcale nie taka blada
Moj pierwszy test byl jeszcze bledszy:-)
Wczesna ciaza dlatego zobaczysz ze następne bede bardziej widoczne wraz ze wzrostem hormonu beta hcg
Zrob bete i powtorz po 48 h czy dobrze przyrasta.
A co do bolu brzucha jak na okres to calkiem normlane jesli nic innego się nie dzieje macica zaczyna rosnac:-)
Ja czasem spać nie moglam
Bardzo pomagal magne b6
Moj pierwszy test byl jeszcze bledszy:-)
Wczesna ciaza dlatego zobaczysz ze następne bede bardziej widoczne wraz ze wzrostem hormonu beta hcg
Zrob bete i powtorz po 48 h czy dobrze przyrasta.
A co do bolu brzucha jak na okres to calkiem normlane jesli nic innego się nie dzieje macica zaczyna rosnac:-)
Ja czasem spać nie moglam
Bardzo pomagal magne b6
reklama
Witajcie
Pomóżcie mi kochane bo nie wiem co mam myśleć otóż 16 listopada miałam ostatni okres ale taki Bardzo dziwny bo trzydniowy i skapy. Wczoraj coś mnie tknelo aby zrobić test ciążowy. W sumie zrobiłam trzy różne i wszystkie z druga blada kreska. Byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził że pęcherzyka nie.widać ale błona sluzowa jest zmieniona jak na ciaze i mam "torbiele ciążowa". Co mam o tym wszystkim myśleć ? Jestem w ciąży czy nie.?
Pomóżcie mi kochane bo nie wiem co mam myśleć otóż 16 listopada miałam ostatni okres ale taki Bardzo dziwny bo trzydniowy i skapy. Wczoraj coś mnie tknelo aby zrobić test ciążowy. W sumie zrobiłam trzy różne i wszystkie z druga blada kreska. Byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził że pęcherzyka nie.widać ale błona sluzowa jest zmieniona jak na ciaze i mam "torbiele ciążowa". Co mam o tym wszystkim myśleć ? Jestem w ciąży czy nie.?
reklama
Witajcie