reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

blada kreska na teście

Wiktoria96

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Na początku napiszę, że właśnie się zarejestrowałam więc z góry przepraszam jeśli powielam Wam wątki. Wiem, że bete najlepiej sprawdzić w laboratorium, jednak teraz są 3 dni wolne, a ja świruje. Zrobiłam rano kolejny test i po raz kolejny wychodzi mi bardzo blada kreska. Dzisiaj i tak jest ciut ciemniejsza niż wczoraj, a mimo to i tak ledwo ją widać. Jestem w 26dc, a standardowo trwa 28-31 dni. Może zerkniecie swoim okiem i powiecie czy coś jest na rzeczy czy to moje urojenia? :D będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź :)
IMG_6214.jpg

Staramy się od kilku miesięcy i chyba byłoby to moje największe spełnienie.
Pozdrawiam Was ciepło,
Wiktoria

reklama
Cześć dziewczyny! Na początku napiszę, że właśnie się zarejestrowałam więc z góry przepraszam jeśli powielam Wam wątki. Wiem, że bete najlepiej sprawdzić w laboratorium, jednak teraz są 3 dni wolne, a ja świruje. Zrobiłam rano kolejny test i po raz kolejny wychodzi mi bardzo blada kreska. Dzisiaj i tak jest ciut ciemniejsza niż wczoraj, a mimo to i tak ledwo ją widać. Jestem w 26dc, a standardowo trwa 28-31 dni. Może zerkniecie swoim okiem i powiecie czy coś jest na rzeczy czy to moje urojenia? :D będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź :)Zobacz załącznik 1265987
Pozdrawiam Was ciepło,
Wiktoria
Coś jest na rzeczy😊 tym bardziej, ze jesteś jeszcze przed dniem spodziewanej miesiączki. Myśle, ze okresu już nie dostaniesz 😍

Tez myślę, że jest coś na rzeczy 😉 Miałam podobna sytuacje w kwietniu na Święta 😄 testy zaczęły wychodzić pozytywne, a tu kilka dni wolnego i betę mogłam zrobić dopiero po świętach 😄

Dla mnie pozytyw :) moje początkowe były jaśniejsze ;) ja bym zrobiła ten sam test i sprawdzała czy ciemnieje :)

Cześć dziewczyny! Na początku napiszę, że właśnie się zarejestrowałam więc z góry przepraszam jeśli powielam Wam wątki. Wiem, że bete najlepiej sprawdzić w laboratorium, jednak teraz są 3 dni wolne, a ja świruje. Zrobiłam rano kolejny test i po raz kolejny wychodzi mi bardzo blada kreska. Dzisiaj i tak jest ciut ciemniejsza niż wczoraj, a mimo to i tak ledwo ją widać. Jestem w 26dc, a standardowo trwa 28-31 dni. Może zerkniecie swoim okiem i powiecie czy coś jest na rzeczy czy to moje urojenia? :D będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź :)Zobacz załącznik 1265987
Pozdrawiam Was ciepło,
Wiktoria
Też miałam taką kreske i to tydzień po terminie miesiączki . Po 3 dniach już kreska była ciemniejsza 🙂

reklama
Pozdrawiam Was ciepło,
Wiktoria
Też przed terminem @ miałam taką kreskę i właśnie tulę swoje dwutygodniowe maleństwo ;) Ważne, że widać ją gołym okiem bez kombinacji. Coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki ;)

Do góry