reklama
Ruda1993
Fanka BB :)
Ja bym poczekała, zrobiła kolejny test lub poszła na betę, tutaj wynik jest pewniejszy.Witam wczoraj zrobilam test i widac druga blada kreske dzisiaj test powtorzylam i negatywny co o tym myśleć ?
Zobacz załącznik 1251375
Tylko ze ja mieszkam w uk i tu nie daja tak od reki betęJa bym poczekała, zrobiła kolejny test lub poszła na betę, tutaj wynik jest pewniejszy.
Ruda1993
Tak myślałam, zrób jeszcze jeden test, dla pewności, z innej firmy, zobaczysz jaki będzie wynik. Jeśli jest to ciąża, to kreska powinna być coraz lepiej widoczna na testach. Ja zawsze robiła. Minimum 2, dla porównania z rożnej firmy.Tylko ze ja mieszkam w uk i tu nie daja tak od reki betę
malwinka_s
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa . W listopadzie poronienie w 9 tygodniu a wczoraj pod wieczór taki wynik testu . Czy mogę powli się cieszyć czy mam już zwidy ?
Widzę drugą kreskę, a ja nigdy nie widzę cieni cienia
reklama
Fado123
Widac ,ja bym poszła na bete I powtorzyla pp 48h , do tego progesteron i tsh ,tym bardziej że jesteś po poronieniuCześć dziewczyny jestem tutaj nowa . W listopadzie poronienie w 9 tygodniu a wczoraj pod wieczór taki wynik testu . Czy mogę powli się cieszyć czy mam już zwidy ?