malwinka_s
Fanka BB :)
Miałam robione i wszystko jest okWidac ,ja bym poszła na bete I powtorzyla pp 48h , do tego progesteron i tsh ,tym bardziej że jesteś po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam robione i wszystko jest okWidac ,ja bym poszła na bete I powtorzyla pp 48h , do tego progesteron i tsh ,tym bardziej że jesteś po poronieniu
Nie wytrzymałam i dzisiaj kolejny niedawno zrobiony chyba po cichu mogę się cieszyćWidzę drugą kreskę, a ja nigdy nie widzę cieni cienia
Zdecydowanie GratulacjeNie wytrzymałam i dzisiaj kolejny niedawno zrobiony chyba po cichu mogę się cieszyć
Hej,
Jestem 5 miesięcy po poronieniu. Dzisiaj miałam dostać @, zrobiłam test i wyszła bardzo blada linia. Jestem aktualnie na luteinie. Czy ktoś miał taka sytuacje ? Zrobiłam dwa testy z różnych firm i na obu była taka kreska Zobacz załącznik 1246703
I moje pytanie jest takie czy ma powtórzyć test czy umówić się do lekarza na potwierdzenia ciążyNie wytrzymałam i dzisiaj kolejny niedawno zrobiony chyba po cichu mogę się cieszyć
Ile jesteś dni po owulacji ? Lekarz na razie i tak nic nie będzie widział , wiec najlepiej iść zrobić bete i powtórzyć za 48h żeby zobaczyć czy jest dobry przyrostI moje pytanie jest takie czy ma powtórzyć test czy umówić się do lekarza na potwierdzenia ciąży
W takim razie zrób sobie bete z krwi tak jak wspominałamW środę miałam dostać miesiączkę ale nie przyszła
Odświeżę u mnie podobna sytuacja,Hej,
Jestem 5 miesięcy po poronieniu. Dzisiaj miałam dostać @, zrobiłam test i wyszła bardzo blada linia. Jestem aktualnie na luteinie. Czy ktoś miał taka sytuacje ? Zrobiłam dwa testy z różnych firm i na obu była taka kreska Zobacz załącznik 1246703
Hej,