Fado123
Fanka BB :)
Negatywny
Odświeżę u mnie podobna sytuacja,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Negatywny
Odświeżę u mnie podobna sytuacja,
Na razie 5 dni, i poza lekkim bolem brzucha momentami jak na okres i ciemnymi sutkami żyłkami na piersiach i częstszym siku nic się nie dzieje.Ja na tym teście nic nie widzę. Ile Ci się spóźnia okres?
Test jest negatywny. Szukaj przyczyny spóźnionego okresu gdzie indziej. A jak nie daje Ci to spokoju to idź na betę.Na razie 5 dni, i poza lekkim bolem brzucha momentami jak na okres i ciemnymi sutkami żyłkami na piersiach i częstszym siku nic się nie dzieje.
Spróbuj ewentualnie jakiś test o czułości 10 zrobić, pre-test ma chyba 20 lub 25. Ja widzę kreskę i nawet różowawą. Jak coś się pojawi to zrób betę, będzie pewność 100%, sikane czasem długo potrafią pokazywać cienie.Na razie 5 dni, i poza lekkim bolem brzucha momentami jak na okres i ciemnymi sutkami żyłkami na piersiach i częstszym siku nic się nie dzieje.
Daj znać!Na żywo wygląda na wyraźniejsza, ale dla pewności zrobiłam betę. Wyniki dziś wieczorem
I słusznie będziesz miała odpowiedźNa żywo wygląda na wyraźniejsza, ale dla pewności zrobiłam betę. Wyniki dziś wieczorem