nasturcjja
Fanka BB :)
Ale nie rób paskowego tylko zrób kasetowy albo strumieniowy, jeśli możesz sobie na to pozwolić finansowo, bo takie lubią oszukiwać, ja bym uwierzyła dopiero takiemu z innej firmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie rób paskowego tylko zrób kasetowy albo strumieniowy, jeśli możesz sobie na to pozwolić finansowo, bo takie lubią oszukiwać, ja bym uwierzyła dopiero takiemu z innej firmy
Kurcze, zrobiłam płytkowy innej firmy właśnie teraz...Ale nie rób paskowego tylko zrób kasetowy albo strumieniowy, jeśli możesz sobie na to pozwolić finansowo, bo takie lubią oszukiwać, ja bym uwierzyła dopiero takiemu z innej firmy
No wiec pewnie coś jest na rzeczy, pójdź na betęWidoczna ( bez szukania pod światło) , lecz zdj ciężko zrobić
Dam znać. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jesteś i nieocenione w SWOIM FACHUNo wiec pewnie coś jest na rzeczy, pójdź na betę![]()
Nie miałam takich testów, tylko strunie umowę, i na nich taki bladziochy był pozytywem
Heh oby..Nie miałam takich testów, tylko strunie umowę, i na nich taki bladziochy był pozytywemsprawdź betę.