reklama
Hope99
Fanka BB :)
Nie, to nie jest kreska ciążowa. To kreska fabryczna. Kreska w ciąży powinna wyglądać tak jak ta druga- czerwona/różowa.Wykonałam test w dniu spodziewanej, z porannego moczu i jakaś dziwna kreska, nie wiem co myślec? Zobacz załącznik 1512860
Natalianatalia
Negatyw
Mademoiselle_Nika
Moderator
Widzę, ze to test bobo. Nie chce robić, Ci nadzieji, ale go ponów mnie nie wyszedł pozytywny przy becie 50, a podobno wyłapuje ciąże od bety 10. Pink wybarwił się normalnie.
Kreatywnynick
Według mnie pozytywny mój również tak wyglądał 9 miesięcy temu, powodzeniaCześć Dziewczyny,
czy ten test jest Waszym zdaniem pozytywny? Zrobiłam go w 32 dniu cyklu przy potwierdzonej monitoringiem owulacji w 14 dniu cyklu.
Hejka ! Chciałam was zapytać co sądzicie o takich wynikach testów ? Oba zrobione jeden po drugim , niestety nie z porannego moczu . Miesiączki nie mam , spóźnia się 10 dni . Wizyta u ginekologa dopiero w piątek a ja nie wiem co mam sadzić. Z góry dziękuje za pomoc
Od razu widać 2 kreskę ,tym bardziej jeśli miesiączka się spóżnia tak długo.Skąd te wątpliwości? Jesteś w ciążyHejka ! Chciałam was zapytać co sądzicie o takich wynikach testów ? Oba zrobione jeden po drugim , niestety nie z porannego moczu . Miesiączki nie mam , spóźnia się 10 dni . Wizyta u ginekologa dopiero w piątek a ja nie wiem co mam sadzić. Z góry dziękuje za pomoc
reklama
Mam nieregularne miesiączki a wciąż czuje jakby miała zaraz przyjść , kreseczki są blade wiec stad wątpliwości . Dziękuje , ze odpisałaś ! Mam zatem jeszcze jedno pytanie . Mam jutro badanie transvaginalne , bo i tak miałam umówione czy ono potwierdzi lub wykluczy ciąże ? Czy najlepiej, żeby była to neta ?Od razu widać 2 kreskę ,tym bardziej jeśli miesiączka się spóżnia tak długo.Skąd te wątpliwości? Jesteś w ciąży