W
Weronika_21356
Gość
Ginekologa. Mam 12 08 2024 2 wizytę bo bylo za wcześnie bo jest wczesna ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj twierdziłaś, że byłaś na becieCzy ten test bo narzeczony mi nie wierzy ze to pozytywny wynik testu. Jak dobrze pójdzie w poniedziałek idę na betę
PozytywnyCzy ten test bo narzeczony mi nie wierzy ze to pozytywny wynik testu. Jak dobrze pójdzie w poniedziałek idę na betę
weź się ogarnij. Chłopak, później jednak nie, a teraz narzeczony. WTF?Ginekologa. Mam 12 08 2024 2 wizytę bo bylo za wcześnie bo jest wczesna ciąża
może zdarzył się oświadczyćweź się ogarnij. Chłopak, później jednak nie, a teraz narzeczony. WTF?
chłop zdążył się oświadczyć, a ona dalej nie wie czy jest w ciążymoże zdarzył się oświadczyć
może potrzebujesz, walnąć sromotnego klocaMam pytanie okres mi sie spóźnia a testy wyszły od piątku tamtego pozytywne testy i dziś jeździ mi coś brzuchu i pod brzuchem. Tak jakby macica soe rozciągająca