reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
A Oliwce ząbek się przebił :-):-):-) W końcu
Dzisiaj pojechałam wymienić a raczej oddać buciki które kupiłam małej na Cyniarskiej tam gdzie ten dziecinny jest i babka z początku nie była skora do oddania pieniędzy (13 zł) nie mogłam Oliwce wcisnąć na nóżke dała niby większe i wpierała mi że wejdzie wejdzie :eek: I z taką łaską wyciagła 20 zł i powiedziała że nie ma drobnych to wyciągłam i dałam jej tą różnice.Poszłam na przeciwko i kupiłam takie misiowe obszerniejsze.Więcej u tej babki się nie pojawie :baffled:
Agnieszka może zaczniemy już trzymać kciuki ;-)

Kitka bb - narazie żadnych objawów jak plecki bolały tak bolą, pachwinki i krocze też, ale nic się nie dzieje - w czwartek mam ostatnią wizytę u Kastelikowej i mam nadzieję że powie " ooo.. pani to juz na porodówkę powinna się wybrać":-):-)

A narazie to tylko czekam, chodze na spacerki i pucuję mieszkanko, ale chyba musze się wybrać na działeczkę i coś pokopać - może pomoże ....:cool:

Same wiecie jak to jest (szczególnie Lilith)- dłuży się niemiłosiernie....:no::no:

Oj jak cudne są spacerki z maleństwem. Myślałam, że w tym roku już nie wiele skorzystamy, a tu taka wspaniała jesień. Adaś wspaniale śpi po takim spacerku.

Agnieszka18 tuż tuż. Trzymamy kciuki aby wszystko poszło szybciutko.

Buziaki dla wszystkich dzidziolków. :-D

Witajcie dziewczynki mozna sie przyłaczyc-Ja jestem z GOCZALKOWIC ale chodze do lekarza do BB do doktor URSZULI OLEARCZYK-NYCZ
Mam na imie Bernadeta i mam 19-sto miesieczna córe Natale ja mam 22 lata :-) :-)

Witamy Bernadka w naszym gronie. fakt pogoda ostatnio śliczna. A ja dziś w końcu do fryzjera pomykam za chwilkę, ale się cieszę. I jeszcze chrzciny idziemy dziś też załatwiać.

Witam Kobitki :))
Bernadko witaj w naszym gronie, mam nadzieje ze forum wciagnie Cie tak mocno jak mnie.
Dawno sie nie odzywalam, bo maz moj rodzil.. kamienie nerkowe, w sobote mialam wesele i w zwiazku z tym mnostwo przygotowan. Dzisiaj bylismy na szczepieniu i Radus troszke goraczkuje.
Lilith mam nadzieje ze ta poprawa zachowania Judytki to juz na stale, mialam okazje widziec Ja w akcji i faktycznie pare w plucach to ona ma;-).
Agnieszka trzymam kciuki za szybkie i lekkie rozwiazanie. Ja co prawda rodzilam w terminie ale juz dwa tygodnie przed wydawalo mi sie ze codziennie bede rodzic, mialam mocne skurcze przepowiadajace. Pakowalismy sie z mezem 3 razy do szpitala po czym skurcze odchodzily. Biedny moj maz nerwowy chodzil baardzo, jak sie zaczal wlasciwy porod to mi wierzyc nie chcial:-).

Przesylam kolejne fotki mojego przystojniaczka :-D

1f73ec5b56ec94810b0222596730a490,10,19,0.jpg

Slicznie radzi sobie z gryzaczkiem

e90cd2c9a7dfacf5ff37278d8adcb8d4,10,19,0.jpg

I ze mna w domku

6863fbff02c535c6352e0b97f465951c,10,19,0.jpg

reklama
Dziewczyny - kochane jesteście - dzięki wszystkim i każdej z osobna za życzenia
wszytskie macie TO juz za sobą, ale mam nadziję że w Wyspaińskim zajmą się mną po ludzku i będzie szybko i sprawnie a przede wszytskim bezboleśnie

Madzia_pl - ja też nie mam swojej położnej więc zostaje mi tylko nadzieja że nie jest to konieczne żeby było OK

Skórcze przepowiadające są, ale nie drażnię nerwów męża i jak nie ma regularnych to siedzę cicho i nic mu nie mówię...żeby się biedaczysko niepotrzebnie nie stresował:cool::cool:

Do góry