reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witaj Bernadetka!milo cie poznac!Goczalkowice fajne! Mam tam niby kuzynke Angelike i kuzyna Daniela ale to tacy bardziej kuzyni mojego kuzyna....heh ale pomotalam!

Marzenko no mala spi ostatnio pierw 30 minutek a pozniej od 40 do 2 godzin! ale naddal da popis tylko jest juz duzo lepiej:):)dzis wyrodna matka idzie z nim na szczepienie wiec pewnie bedzie rozdrazniona...

Basia no trzeba by sie bylo umowic ale tam to niema gdzie siasc chyba ze w tych knajpach bo wlasnie mam ten wielki problem z moja malenka!

a gdzie jest Zielona?????????cos dawno jej nie bylo....

Madzia ale sliczniutki!!!!ale ten czas lleci!

AQgnieszka co u Ciebie??? dalej 2w1? nic sie nie martw!masz racje ze wiem jak to jest tak czekac i czekac ale wiem tez ze wkoncu napewnos ie doczekasz!

Bernadka zobaczysz zleci Ci to szybko ;-) Bo mój na budownie pracuje w Czechach,kiedyś już tam robił no i znowu pojechał
LILITH to chociaż Judytka Ci pośpi bo Oliwka to potrafi często a po pół godzinie spać :dry: Ale za to przez noc fajnie śpi tylko się obudzi raz,dwa razy ale dam jej cyca na uspokojenie i zasypia,przekręci się na boczek i nyna :-) A w nocy znalazłam ją z nogami na miejscu głowy :-D:-D:-D
A dzisiaj po butki na zime jade :cool2: bo wczoraj upatrzyłam a wcześniej nic takiego konkretnego nie widziałam.Chyba mam za wybredny gust :-D
Miłego dzionka ;-)

Czesc laseczki :-D kitka to tak jak ja z kurtka na zime wydziwialam-az wkoncu kupilam za 20 zl w oszolomie-kurtka jest sliczna i ciepla na polarku :-D super-w niedziele idziemy na impreze z Natalka do jej chrzestnej ktora ma termin na kwiecien:-)

Ejjj niewiem czy wypada ale mam do was prozbe mozecie-oile oczywiscie wasze dzieci nieuczestnicza w konkursie -kliknac na moja Natalke jest na 3 stronie na samej gorze 3 zdjecie-siedzi w foteliku ma zamkniete oczka i WIELKI usmiech :-D dziekuje :zawstydzona/y:

A wiecie moze cos o pani doktor Urszuli Olearczyk-Nycz ?? to jest ginekolog-endokrynolog

Agnieszka melduj się czy jesteś 2 w 1 :-D Bo może faktycznie 13 to jakaś data magiczna ;-)
W końcu kupiłam kurtke :-) ALe ile ja się na chodziłam,na przymierzałam.....
Masakra :eek: A i buty już na zime mam gdzie też nie było mi łatwo znalezć....Mam chyba za duże wymagania w stosunku do siebie..... :-D

reklama
Do góry