reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
A Oliwce ząbek się przebił :-):-):-) W końcu
Dzisiaj pojechałam wymienić a raczej oddać buciki które kupiłam małej na Cyniarskiej tam gdzie ten dziecinny jest i babka z początku nie była skora do oddania pieniędzy (13 zł) nie mogłam Oliwce wcisnąć na nóżke dała niby większe i wpierała mi że wejdzie wejdzie :eek: I z taką łaską wyciagła 20 zł i powiedziała że nie ma drobnych to wyciągłam i dałam jej tą różnice.Poszłam na przeciwko i kupiłam takie misiowe obszerniejsze.Więcej u tej babki się nie pojawie :baffled:
Agnieszka może zaczniemy już trzymać kciuki ;-)

Kitka bb - narazie żadnych objawów jak plecki bolały tak bolą, pachwinki i krocze też, ale nic się nie dzieje - w czwartek mam ostatnią wizytę u Kastelikowej i mam nadzieję że powie " ooo.. pani to juz na porodówkę powinna się wybrać":-):-)

A narazie to tylko czekam, chodze na spacerki i pucuję mieszkanko, ale chyba musze się wybrać na działeczkę i coś pokopać - może pomoże ....:cool:

Same wiecie jak to jest (szczególnie Lilith)- dłuży się niemiłosiernie....:no::no:

Oj jak cudne są spacerki z maleństwem. Myślałam, że w tym roku już nie wiele skorzystamy, a tu taka wspaniała jesień. Adaś wspaniale śpi po takim spacerku.

Agnieszka18 tuż tuż. Trzymamy kciuki aby wszystko poszło szybciutko.

Buziaki dla wszystkich dzidziolków. :-D

Witajcie dziewczynki mozna sie przyłaczyc-Ja jestem z GOCZALKOWIC ale chodze do lekarza do BB do doktor URSZULI OLEARCZYK-NYCZ
Mam na imie Bernadeta i mam 19-sto miesieczna córe Natale ja mam 22 lata :-) :-)

Witamy Bernadka w naszym gronie. fakt pogoda ostatnio śliczna. A ja dziś w końcu do fryzjera pomykam za chwilkę, ale się cieszę. I jeszcze chrzciny idziemy dziś też załatwiać.

Witam Kobitki :))
Bernadko witaj w naszym gronie, mam nadzieje ze forum wciagnie Cie tak mocno jak mnie.
Dawno sie nie odzywalam, bo maz moj rodzil.. kamienie nerkowe, w sobote mialam wesele i w zwiazku z tym mnostwo przygotowan. Dzisiaj bylismy na szczepieniu i Radus troszke goraczkuje.
Lilith mam nadzieje ze ta poprawa zachowania Judytki to juz na stale, mialam okazje widziec Ja w akcji i faktycznie pare w plucach to ona ma;-).
Agnieszka trzymam kciuki za szybkie i lekkie rozwiazanie. Ja co prawda rodzilam w terminie ale juz dwa tygodnie przed wydawalo mi sie ze codziennie bede rodzic, mialam mocne skurcze przepowiadajace. Pakowalismy sie z mezem 3 razy do szpitala po czym skurcze odchodzily. Biedny moj maz nerwowy chodzil baardzo, jak sie zaczal wlasciwy porod to mi wierzyc nie chcial:-).

Przesylam kolejne fotki mojego przystojniaczka :-D

1f73ec5b56ec94810b0222596730a490,10,19,0.jpg

Slicznie radzi sobie z gryzaczkiem

e90cd2c9a7dfacf5ff37278d8adcb8d4,10,19,0.jpg

I ze mna w domku

6863fbff02c535c6352e0b97f465951c,10,19,0.jpg

reklama
Dziewczyny - kochane jesteście - dzięki wszystkim i każdej z osobna za życzenia
wszytskie macie TO juz za sobą, ale mam nadziję że w Wyspaińskim zajmą się mną po ludzku i będzie szybko i sprawnie a przede wszytskim bezboleśnie

Madzia_pl - ja też nie mam swojej położnej więc zostaje mi tylko nadzieja że nie jest to konieczne żeby było OK

Skórcze przepowiadające są, ale nie drażnię nerwów męża i jak nie ma regularnych to siedzę cicho i nic mu nie mówię...żeby się biedaczysko niepotrzebnie nie stresował:cool::cool:

Do góry