reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mery o matko ile kasy!???? Normalnie jestem w strasznym szoku!
Moja mama sie juz smieje zebym dziewczynki zapisała juz do przedszkola bo miejsc potem braknie- ha musze nad tym powaznie pomyslec!:)

reklama
Witam nasze dwa pierwsze dni przedszkola udane dziewczynki bardzo zadowolone a Patka idzie z uśmiechniętą miną rano wiec jest super zeby nie zapeszyć.
Dzieciaki płaczą jak syreny alarmowe aż współczuję tym panią.
Tak pozatym to bez zmian siedzę w pracy no a później praca w domku i tak na okrągło

OLek też chętnie maszeruje do przedszkola... oby tak dalej... Dziś wywiesili ile trzeba płacić za wrzesień.. i tak : wyżywienie 110 za trzy posiłki dziennie... oraz 2,20 za każdą godzinę poza darmowym pobytem który jest od 8-13tej... w poniedziałek jest zebranie...
Darusia byłą cusik chora wczoraj... wymiotowała i miała biegunkę, ale jej to na szczęście przeszło i dziś już jest ok... a mi dzięki temu wpadły dwa dni wolnego bo wzięłam na nią L4...
Jutro wybieramy sie na piknik lotniczy do Bielska... może ktoś jeszcze będzie i kogoś spotkamy????????

Witam Was dziewczyny...ja też jestem Bielska Białej a nawet z okolic lotniska, na które wybiera się moja imienniczka z Bystrej:))) Ja jestem z mamą 6 letniego Igorka i powoli staramy się o rodzeństwo dla niego, chcielismy wcześniej ale niestety fasolka nas opuściła :(( Pozdrawiam Was cieplutko i cieszę się,że na bb jest forum mam z Bielska i okolic:)buziaki

Witam! :)

Agniesia ja też niedaleko mieszkam lotniska, więc prawie sąsiadkami jesteśmy :) Powodzenia w staraniach o fasolkę.

Agusia
mój też chętnie do przedszkola jak na razie chodzi, nie to co rok temu.

sezon przedszkola widze ze jest otwarty:) dobrze ze macie takie dzielne dzieciaczki:)

My walczymy w trojke ostatnio coraz czesciej. Męzus spedzil caly roboczy miniony tydz na delegacji- zjechal na weekend teraz znowu go nie ma i wroci dopiero koło srody:( Tak dziwnie........Jeszcze teraz maluchy zaczynaja swoje przygody- wszystkiego sa ciekawe, turlaja sie i zabieraja do raczkowania takze jest nam tu nieraz wesoło:) Dobrze ze mimo wszystko pomaga mi przy tym wszystkim mama:)

Witam Was dziewczynki...mój synuś to już weteran w przedszkolu,teraz zerówkę zaczął więć chętnie biegnie do kolegów i w sumie to od początku bardzo polubił przedszkole...a do jakich przedszkol chodzą wasze skarby? Igorek chodzi do 30 w Kamienicy, bardzo fajne i kameralne przedszkole,miłe Panie i pyszne jedzenie...piknik udał się bardzo fajnie, moi chłopcy,ten duży i ten mniejszy zachwyceni samolotami i pokazami,a Igo na koncercie szlał jak prawdziwy rockman:)))pozdrawiam i buziaki przesyłam:**

No i pochwlilam Patke chyba za szybko bo dzisiaj tak biedna płakała i nie chciała zostać ale dzisiaj rano dosłownie każde dziecko w jej grupie płakało masakra tam była, weszła dzielnie ale jak zobaczyła co sie dzieje tak w tył zwrot i też sie rozdarła ale po południu już była zadowolona i mówiła że jutro raczej nie będzie płakać, ale kwestia tego czy pójdzie bo coś gorączkuje i katar się zaczyna. Uroki przedszkola

reklama
Do góry