basiek19810
Fanka BB :)
Oj dziewczyny jak sie czyta o chorobach kobiecych i ich walką o dzieci to,aż się nasuwa mi pytanie jak to może być,ze jedne mamy walczą a drugie już majac nie dbają.Dzisiaj na kawce z MERRY opowiadała mi historie z dzisiejszego dnia jej pracy,gdzie mamusia pochłonięta zakupami zapomniała o dziecku a jak się juz kapła,że dziecka brak znajdując go nie poczuwała się do winy,że go straciła z oka.U nas np na sklepie kobieta zostawiła 5letnią córke i poszła do domu bez niej.Zawiadomiliśmy policje,która zabrała dziecko.Wiecie co było najlepsze,kobieta przyszła na drugi dzień i taka nam chaje zrobiła,że ona nie kapła się że nie ma dziecka a w domu po prostu zapomniała i jakim prawem zawiadomiliśmy policje,przecież każdemu się może zdażyć.A tu inne kobiety pragną mieć dzieci a nie moga bo chorują ile poswięceń i wyrzeczeń z ich strony jest jeżeli pojawi się chodżby mała nadzieja.Gdzie jest sprawiedliwość.Co do lekarza u nas chwalą dr.Jadwige Kryczke.
A u nas ok Angelika juz w zerówce ok zadowolona bo pani ją wybrała do śpiewania pierwszej zwrotki na konkursie piosenki przedszkolaka.Na karacie trenuje o zycie bo chce zmienić w styczniu kolor pasa.Tak,że bardzo pracowita.A Mateusz łotrzy na całego,ale nudzi się mu jak Angeliki nie ma i co chwile pyta kiedy jedziemy po ANE. A ja no cóż praca praca i jeszcze raz praca oby do wigili mam wolne.
A u nas ok Angelika juz w zerówce ok zadowolona bo pani ją wybrała do śpiewania pierwszej zwrotki na konkursie piosenki przedszkolaka.Na karacie trenuje o zycie bo chce zmienić w styczniu kolor pasa.Tak,że bardzo pracowita.A Mateusz łotrzy na całego,ale nudzi się mu jak Angeliki nie ma i co chwile pyta kiedy jedziemy po ANE. A ja no cóż praca praca i jeszcze raz praca oby do wigili mam wolne.