basiek19810
Fanka BB :)
Hej a ja właśnie zjadłam po pracy kolacje w postaci arbuza okąpałam się i postanowiłam poczytać co tam u moich mam słychać.Bo u nas spokój i nudy dom praca i tak wkoło odliczam ino dni wolne.Niestety soboty nie dostałam wolnej,ale idę na rano do pracy więc wieczorem jak nic się nie zmieni wyjazd.Co do tego weekendu to jeszcze nigdy nie miałam tak nie zaplanowanego wyjazdu,gdyż do chwili obecnej nie wiemy czy skończymy w Zakopanym a czy właśnie w Bukowinie Tatrzańskiej,bo tam jest fajna impreza góralska takie jakby ''święto pasterskie" i mojego męża na to ciągnie.Decyzji nie mamy podjętej i znając nas podejmiemy ja w drodze i tak może będzie najlepiej,przeciez chodzi tylko o to,żeby mile spędzic czas wolny od pracy.
A troch z innej beczki to mój Mati od dwóch dni budzi się mi z bólami nóg zastanawiam sie czy to by były te tzw.bóle wzrostowe?bo pamiętam,ze Angelika też tak miała tylko,ze na pewno póżniej.
A troch z innej beczki to mój Mati od dwóch dni budzi się mi z bólami nóg zastanawiam sie czy to by były te tzw.bóle wzrostowe?bo pamiętam,ze Angelika też tak miała tylko,ze na pewno póżniej.