reklama
basiek19810
Fanka BB :)
A mnie moje drogie mamusie rozłożyło,leże w łóżku i myśle jak tu wstac jutro do pracy i na wigilie z firmy,na którą przydało by się iśc.Matek znowu tak dał czadu w nocy,ze syrop nasenny wraca niestety do łask,bo wstawać na 6 do pracy po koszmarnej nocy do tego przeziębionej,istny koszmar uwieżcie.
Dorcia witaj! ja na pewno 18/19/20 odpadam bo mamy kolęde i Angelika karate i przedszkole,więc jeżeli chodzi o ten dokładnie tydzień to mi zostaje 17/21.
Dorcia witaj! ja na pewno 18/19/20 odpadam bo mamy kolęde i Angelika karate i przedszkole,więc jeżeli chodzi o ten dokładnie tydzień to mi zostaje 17/21.
giovannessa
A ja znowu odpadam, bo nawet gdybym się uparła i zdążyła urodzić dzisiaj do północy, to w tym terminie na żadne spotkania nie będę się nadawać
Szkoda, ale trudno, do trzech razy sztuka ;-)
Szkoda, ale trudno, do trzech razy sztuka ;-)
prychatka
Zaangażowana w BB
Hellooooo
My właśnie po wizycie księdza:-).
A co do spotkania to nam pasuje każdy dzień, a wiec sie dostosujemy do pracujących i zabieganych:-).
My właśnie po wizycie księdza:-).
A co do spotkania to nam pasuje każdy dzień, a wiec sie dostosujemy do pracujących i zabieganych:-).
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Hej Kochane... ja jeszcze nie wiem czy dam rady... okaże się pewnie przed samym terminem... jak narazie to tak bo nic nie stoi na przeszkodzie... dzieciaki zdrowe a ja jeszcze na urlopie...
Basiek a jaki syropek na sen dajesz Matkowi... ??
Basiek a jaki syropek na sen dajesz Matkowi... ??
O widze ze tu nawet sie spotykacie- ale miło.
My dzisiaj zaliczyliśmy ostatnia wizytę u gina. Zaczynamy odliczać 20 dni 24 mamy się stawić w szpitalu- będziemy leżeć na patologi, robić badania a dziewczynki dostana zastrzyk na rozwój płucek. Czeka nas podobno tydzień min.leżenia przed sama CC. Dziewczynki waza teraz po 1800 i wszystko inne jest u nas oki tylko mamy teraz więcej jeść...częściej w małych ilościach
pozdrawiam
My dzisiaj zaliczyliśmy ostatnia wizytę u gina. Zaczynamy odliczać 20 dni 24 mamy się stawić w szpitalu- będziemy leżeć na patologi, robić badania a dziewczynki dostana zastrzyk na rozwój płucek. Czeka nas podobno tydzień min.leżenia przed sama CC. Dziewczynki waza teraz po 1800 i wszystko inne jest u nas oki tylko mamy teraz więcej jeść...częściej w małych ilościach
pozdrawiam
hanna31
Hej Giovanessa widzę że dzielnie sie trzymasz, ale pora już się rozdwoić
Basia zdróweczka życzę
Mery to zamieszanie z tym vatem straszne
Milutek no to zegar ruszył
Prychatka jak tam po wizycie hehe
Co do spotkania to mi wstepnie pasuje ale nic nie zakladam żeby potem nie było
Basia zdróweczka życzę
Mery to zamieszanie z tym vatem straszne
Milutek no to zegar ruszył
Prychatka jak tam po wizycie hehe
Co do spotkania to mi wstepnie pasuje ale nic nie zakladam żeby potem nie było
giovannessa
Ja bym bardzo chciała, ale młody nie chceHej Giovanessa widzę że dzielnie sie trzymasz, ale pora już się rozdwoić
Melduję się nadal w dwupaku. I nadal nic nie wskazuje na to, żebym miała się rozpączkować. Może będzie tak z zaskoczenia, raz dwa i już ;-) Cały dzień dzisiaj przed nami
Milutek - no to trzymam kciuki za Twoje królewny. I po cichu zazdraszczam - nie wymieniłabyś jednej na synka, w bardzo podobnym wieku? ;-)
Giovanessa aleś to fajnie wymyśliła z tą zamianą.
Milutek to się szykuj szkoda ze musicie leżeć w tym szpitalu wcześniej bo ja taki pobyt nie ciekawie wspominam bo tutaj widzisz ta urodziła druga też a ty czekasz mnie cholera brała no ale mus to mus oby wszystko poszło zgodnie z planem:-).
Co do vatu to szok jak to wszystko pokopali weźmy np taki soczek w kartonie jeśli w swoim skladzie ma cukier to jest na 8% a jeśli nie ma to na 5% tak więc jeszcze mi przyjdzie czytać etykiety.
Macie może dziewczyny jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się flegmy bo czuję ją wszędzie nawalają mnie zęby gardło nawet oczy mnie bolą a już nie wiem co zarzywać.
Spadam bo towar mi przywieźli.
Milutek to się szykuj szkoda ze musicie leżeć w tym szpitalu wcześniej bo ja taki pobyt nie ciekawie wspominam bo tutaj widzisz ta urodziła druga też a ty czekasz mnie cholera brała no ale mus to mus oby wszystko poszło zgodnie z planem:-).
Co do vatu to szok jak to wszystko pokopali weźmy np taki soczek w kartonie jeśli w swoim skladzie ma cukier to jest na 8% a jeśli nie ma to na 5% tak więc jeszcze mi przyjdzie czytać etykiety.
Macie może dziewczyny jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się flegmy bo czuję ją wszędzie nawalają mnie zęby gardło nawet oczy mnie bolą a już nie wiem co zarzywać.
Spadam bo towar mi przywieźli.
reklama
Giovannessa- Ty mi tu takich propozycji nie dawaj bo sie skusze he he na początku jeden gin na nfz mówił ze będzie parka ale potem i w Katowicach i u dr B.wychodziło ze jednak dwie dziewuszki Nie będę ukrywać ze mąż sie napalił na parkę... w sumie nie ma sie co dziwić ustrzelił dublet i liczył choć na jednego synka
Mery- kurcze w sprawie flegmy nie pomogę bo nic takiego mi się jeszcze nie przytrafiło Natomiast w temacie leżenia to czego się nie robi dla dzieci co nie? Ja tez będę się czuć bezpieczniej wiedząc ze jestem już we właściwym miejscu i pod dobra opieka Choc nie urywam ze w ciazy to sie naleze w tych szpitalach za wszystkie czasy- w pierwszym trym. przeleżałam w naszym szpitalu w sumie miesiąc plackiem i żyje i kulamy się dalej
Mery- kurcze w sprawie flegmy nie pomogę bo nic takiego mi się jeszcze nie przytrafiło Natomiast w temacie leżenia to czego się nie robi dla dzieci co nie? Ja tez będę się czuć bezpieczniej wiedząc ze jestem już we właściwym miejscu i pod dobra opieka Choc nie urywam ze w ciazy to sie naleze w tych szpitalach za wszystkie czasy- w pierwszym trym. przeleżałam w naszym szpitalu w sumie miesiąc plackiem i żyje i kulamy się dalej
Ostatnia edycja: