Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Cath to szybkiego powtoru do zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam na karpackie do nas na spacerkiWitam w piękny słoneczny dzionek!
Olivia, Prychatka fajnie, że sobie razem możecie pospacerować. Ja niestety tutaj nie bardzo mam z kim.
Widze dziewczyny, ze spacerki pozaliczane w dniu dziejszym ;-):-)
Oolivia, i jak tam? Udalo Ci sie spotkac Prychatke z malutkim? :-) To Wy gdzies obok siebie mieszkacie? :-) Fajnie tak sie spotkac na wspolnym spacerku
Brendy a co to jest za proszek? mozna go takim maluszkom podawać?Oolivia - Esputicon na kolki jest dobry. Ja Ameluszce dawałam 2 kropelki rano i wieczorem przed jedzeniem. A jak już ją kolka dopadła to proszek troisty, o którym wcześniej pisałam, ale jego nie dostaniesz w kazdej aptece. Mery w Żywcu wogole nie mogla tego dostać a ja dostalam tylko na zamowienie. Jest niesamowity