reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam my tez dzisiaj cały dzień na polu mąz zabrał się za koszenie ogrodu ja za czyszczenie oczka wodnego po zimie masakra pełno robactwa tam pływało jakby nie miało gdzie się zalęgnąć a smród taki że do teraz go czuje i chyba od tego wszystkiego swedzą mnie teraz ręce. No ale teraz relaks Natka w łóżeczku zasypia po całym dniu gonienia po polu mam nadzieje że będzie spać do rana, ja kolacyjka i do łózka nogi wyłożyć bo jutro ma być ładnie więc spacer trzeba zapewnic dziecku.
Ma ktoś jakieś wieści od rodzącej czy już po wszystkim?
Pozdrawiam i miłej nocy

Widze Ze Coraz Wiecej Ludzi Zabiera Sie Za Koszenie Ogrodkow... My Tez Dzis Pojechalismy Po Kosiarke Do Makro... Przywiezlismy, Poskrecalismy, Nalalismy Oleju I Paliwa I..... Dupa... Nie Dziala... Tak Sie Wkurzylam.... Ale Na Szczescie Gosciu Nie Robil Problemow Z Wymiana...... Ale Jak Wrocilismy Z Ta Wymieniona To Juz Bylo Zapozno Na Koszenie... Pewnie Jutro Sie Za To Wezmiemy...
Pogoda Cudna... Az Zyc Sie Bardziej Chce I Humor Lepszy....
Ciekawe Co U Daisy.... Oby Nie Meczyli Jej Tak Jak Mnie..... Cztery Razy Jechalam Na Sale Porodowa.... Oksytocyna... Konskie Dawki I Nic.... Trzymam Za Nia Kciuki Bardzo Bardzo Mocno.... Bo Wiem Jak Szpital Wykancza Psychicznie....

No dobry wieczór :-) ja tu taka samo opuszczona cały dzien ... najpierw sprzatańsko, potem te osrane testy wrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: został mi jeszcze jeden ...
Od rodzącej niestety zadnych wiesci nie ma :dry:tyle co na BB dzisiaj jej mężulek napisał... miejmy nadzieje, że dzisiaj bedzie po wszystkim ... ja caly czas mam telefon przy sobie :-)
Agusia to miałaś kosiarkowe przeboje.... u mnie w ogrodzie tez dzisiaj kosili.
Mery co do oczka to moi rodzice zlikwidowali bo nasz bernardynek uskuteczniał w nim nocne kapiele i jakos sie nie utrzymało, wiec je zasypali :-D

Witam wieczornie!:)

U nas kosi trawkę zwykle mój mąż albo teść, a jest co kosić niestety. Przydałaby się kosiarka-samochodzik, czy jak to się tam nazywa profesjonalnie. I byłoby pokoszone raz-dwa:)

A pogoda faktycznie piękna, nic tylko spacerować z dzieciaczkami.

Brandy nie zazdroszczę siedzenia nad testami. A co studiujesz, jeśli wolno spytać?:)

Agusia współczuję problemów z kosiarką. Dobrze, że Wam wymienili.

Bernadka faktycznie uparciuch z tej Zuzi ... nie dała sie prowokacji ... ale predzej czy pozniej bedzie musiala wyleść :-)

Aniu ja studiuje filologie angielska i babka od gramatyki daje nam fure testów do zrobienia a potem z tych testów robi test :-)

A my mamy dzisiaj smutny wieczorek. Pokłóciłam się z J. (jak zwykle :dry:) ... i jak zawsze o to samo ... aaa bez sensu to wszystko ...

Kładziemy sie spac, bo jutro trza wstać po 7 a jak pewnie juz wiecie dla mnie to srodek nocy :-D:-p
Dobranoc mamuśki, kolorowych :tak::-)

reklama
Witam!

Piękna pogoda dzisiaj, zaliczyliśmy długi spacerek.

Brandy współczuję kłótni, mam nadzieję, że już się pogodziliście. Dla mnie 7 to też dość wczesna pora, lubię pospać:) Ale Kamil niestety budzi się koło 6 na jedzonko, więc nici ze spania:)

Kończę sprzątanko w domu, potem zjemy spóżnione drugie danie i na zakupy spożywcze muszę pojechać.

Przyjemnego weekendów życzę Wszystkim.

Do góry