reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Halo :-) ale tu dzisiaj cisza i spokoj ... :sorry2: my juz jestesmy w domku, po obiadku... niestety zaraz do pracy, bo wypadła nam na szybko stypa na 55 osob ... :dry::dry::dry:
Daisy napisala, ze o 12 dostala sale, jest po testach ale jeszcze nie rodzi... :tak::-D jakos daje rade :-p

reklama
A nie wiecie jak z kolejkami do ortopedy albo do lekarza od bioderek? Bo Olisia ma małego platfuska i chciałam to skonsultować z jakimś lekarzem.Oczywiście bez skierowania od pediatry się nie obejdzie :dry:
Miłego dzionka

Ja z Zuzką byłam w ultramemedic-u prywatnie bo na fundusz trzeba było czekać 3 miesiące , a prywatnie na drugi dzień ...
Daisy trzymam kciuki !
Brandy pisz jak coś będzie wiadomo i uważaj na siebie kobito ja lekceważyłam to że robi mi się słabo i wylądowałam w szpitalu , podobno od jutra ma być ciepło i nie odpuszczę tych odwiedzin:-D może w weekend?

Kitkabb mieszkam w okolicach Hulanki:)

Na USG bioderek ja chodzę co Centrum Pediatrycznego, teraz wizyty na NFZ będą możliwe dopiero od czerwca, bo już nie ma wolnych terminów. Niestety idę prywatnie.

Brandy uważaj na siebie i Maluszka w pracy:)

Luandzia jak tylko bede cos wiecej wiedziec to napewno dam znac :-) a wlasnie w weekend mozemy umowic sie na kawke :-) ale gdzie? W Bielsku ? Ja napisze do Sandry potem i jakos sie ugadamy co Ty na to?
Ania maluszek jest przyzwyczajony do pracy z mama :-) ostatnio przezyl wesele to stype tym bardziej przezyje.

A ja czuje sie nawet lepiej choc moj maly wiercioch daje o sobie znac :-D

Luandzia to ja sie dogadam z Sandra mi jak cos to wpakujemy sie w moja srebrna strzale i przyjedziemy na te kawe do Ciebie :-D i bedziesz mogla caly czas miec przy sobie przylepke :laugh2: ja nie mam wyjscia i swoja tez musze wszedzie ze soba zabierac :-p;-) ale ja to w dwupaku jestem jeszcze :-p:laugh2::-p

Brandy to Ty przyjęcia obsługujesz? :) To ciekawą masz pracę, pewnie dużo ludzi można poznać. Skoro Maluszek przyzwyczajony to dobrze. Ale pewnie w póżniejszym etapie ciąży już nie będziesz pracować?

Fajnie Wam, że się na kawkę umawiacie. Miłego spotkanka Wam życzę:)

Próbowalam wkleić zdjęcie do podpisu, ale rozmiar nie może przekraczać 2,0KB, jakoś nie umiem do takiego rozmiaru pomniejszyć :( Możecie coś poradzić?

reklama
Do góry