reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Halo :-) ale tu dzisiaj cisza i spokoj ... :sorry2: my juz jestesmy w domku, po obiadku... niestety zaraz do pracy, bo wypadła nam na szybko stypa na 55 osob ... :dry::dry::dry:
Daisy napisala, ze o 12 dostala sale, jest po testach ale jeszcze nie rodzi... :tak::-D jakos daje rade :-p

reklama
A nie wiecie jak z kolejkami do ortopedy albo do lekarza od bioderek? Bo Olisia ma małego platfuska i chciałam to skonsultować z jakimś lekarzem.Oczywiście bez skierowania od pediatry się nie obejdzie :dry:
Miłego dzionka

Ja z Zuzką byłam w ultramemedic-u prywatnie bo na fundusz trzeba było czekać 3 miesiące , a prywatnie na drugi dzień ...
Daisy trzymam kciuki !
Brandy pisz jak coś będzie wiadomo i uważaj na siebie kobito ja lekceważyłam to że robi mi się słabo i wylądowałam w szpitalu , podobno od jutra ma być ciepło i nie odpuszczę tych odwiedzin:-D może w weekend?

Kitkabb mieszkam w okolicach Hulanki:)

Na USG bioderek ja chodzę co Centrum Pediatrycznego, teraz wizyty na NFZ będą możliwe dopiero od czerwca, bo już nie ma wolnych terminów. Niestety idę prywatnie.

Brandy uważaj na siebie i Maluszka w pracy:)

Luandzia jak tylko bede cos wiecej wiedziec to napewno dam znac :-) a wlasnie w weekend mozemy umowic sie na kawke :-) ale gdzie? W Bielsku ? Ja napisze do Sandry potem i jakos sie ugadamy co Ty na to?
Ania maluszek jest przyzwyczajony do pracy z mama :-) ostatnio przezyl wesele to stype tym bardziej przezyje.

A ja czuje sie nawet lepiej choc moj maly wiercioch daje o sobie znac :-D

Luandzia to ja sie dogadam z Sandra mi jak cos to wpakujemy sie w moja srebrna strzale i przyjedziemy na te kawe do Ciebie :-D i bedziesz mogla caly czas miec przy sobie przylepke :laugh2: ja nie mam wyjscia i swoja tez musze wszedzie ze soba zabierac :-p;-) ale ja to w dwupaku jestem jeszcze :-p:laugh2::-p

Brandy to Ty przyjęcia obsługujesz? :) To ciekawą masz pracę, pewnie dużo ludzi można poznać. Skoro Maluszek przyzwyczajony to dobrze. Ale pewnie w póżniejszym etapie ciąży już nie będziesz pracować?

Fajnie Wam, że się na kawkę umawiacie. Miłego spotkanka Wam życzę:)

Próbowalam wkleić zdjęcie do podpisu, ale rozmiar nie może przekraczać 2,0KB, jakoś nie umiem do takiego rozmiaru pomniejszyć :( Możecie coś poradzić?

reklama
Do góry