reklama
Bernadka1234
Fanka BB :)
Witaj Aniu
Pisz z nami jami jak tylko masz ochote;-)
Pisz z nami jami jak tylko masz ochote;-)
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Dzien doberek :-) a coz tu taka cisza od wczoraj ?
Mam dzisiaj wolne i od 7 na nogach bylam rano na badaniach ... zobaczymy jutro na wyniki...oby zelazo choc troche sie poprawilo
Pogoda bombowa, ale troche zimnawo nie sadzicie ??? dzisiaj biore sie za porzadki i nauke...jutro kolos, w piatek kolos niech to sie skonczy wreszcie... dzidzia coraz czesciej i chetniej buszuje ...
Mam dzisiaj wolne i od 7 na nogach bylam rano na badaniach ... zobaczymy jutro na wyniki...oby zelazo choc troche sie poprawilo
Pogoda bombowa, ale troche zimnawo nie sadzicie ??? dzisiaj biore sie za porzadki i nauke...jutro kolos, w piatek kolos niech to sie skonczy wreszcie... dzidzia coraz czesciej i chetniej buszuje ...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hej dziewczynki! :-)
Dzialo sie cos waznego przez ostatni tydzien? ;-) Ominelo mnie cos? ;-):-)
Chora bylam - zapalenie tchawicy Dalej na antybiotykach lece, no ale dzisiaj musialam juz przyjsc do pracy
Pozdrawiam.
Dzialo sie cos waznego przez ostatni tydzien? ;-) Ominelo mnie cos? ;-):-)
Chora bylam - zapalenie tchawicy Dalej na antybiotykach lece, no ale dzisiaj musialam juz przyjsc do pracy
Pozdrawiam.
Brandy
Sandrusiu w sumie nic konkretnego Cie nie ominelo .... przynajmniej z mojej strony... no moze oprocz tego, ze dzidzia szaleje, że juz ja czuc na zewnatrz A jak Twoje zdrowko ? Czujesz sie juz choc troszke lepiej ?
W czwartek ide na wizyte kontrolna do pani doktor ... moze moja malenstwo rozlozy w koncu nozki przed mama zobaczymy... bo jak narazie to jakies wstydliwe jest
W czwartek ide na wizyte kontrolna do pani doktor ... moze moja malenstwo rozlozy w koncu nozki przed mama zobaczymy... bo jak narazie to jakies wstydliwe jest
sandra1982
Brandy, jeszcze 4 miesiace! :-) Szok, jak to leci! :-) Moze w czwartek uda sie podgladnac malego wstydzioszka ;-)
Ja sie czuje juz lepiej, chociaz dalej kaszle i mam katar. W czwartek najwczesniej moge odstawic antybiotyk (i tak go odstawie, bo w piatek ide do kolezanki na urodziny ;-)). Do tego jakies syropy, witaminy itd., no im moze sie wykuruje w koncu
Pogoda super, ale zimno Kiedy kurna przyjdzie prawdziwa, ciepla wiosna
Ja sie czuje juz lepiej, chociaz dalej kaszle i mam katar. W czwartek najwczesniej moge odstawic antybiotyk (i tak go odstawie, bo w piatek ide do kolezanki na urodziny ;-)). Do tego jakies syropy, witaminy itd., no im moze sie wykuruje w koncu
Pogoda super, ale zimno Kiedy kurna przyjdzie prawdziwa, ciepla wiosna
Brandy
Sandra faktycznie, to jeszcze tylko lub az 4 miesiace :-) zleciało szybciutko... pojawiła sie kreska od pepka w dół, pępek prawie zniknął na wizycie zapytam się pani doktor czy pracuje w jakimś szpitalu a jak nie to w nastepnym tygodniu jade sie dowiedziec o szkole rodzenia na Wyspianskiego. Jacek pewnie nie bedzie mial czasu ze mna chodzic ale moja friend zglosila sie na ochotnika bedzie odgrywac role tatusia hahaha
To dobrze, ze czujesz sie juz lepiej. Wczoraj Twoja szefowa była w Dzien Dobry TVN ale sie dosmialam z ojcem z niej
To dobrze, ze czujesz sie juz lepiej. Wczoraj Twoja szefowa była w Dzien Dobry TVN ale sie dosmialam z ojcem z niej
sandra1982
Brandy, fajnie, ze przyjaciolka bedzie Ci towarzyszyc w szkole rodzenia - ale bedziecie miec ubaw Ja do szkoly rodzenia nie chodzilam i pewnie wiele wiecej bym nie zdzialala jakbym byla po zajeciach ale na pewno jest to fajna odskocznia i jakas forma rozrywki, no i mozna poznac inne kobitki w ciazy, a potem spotkac sie na porodowce
Widzialam te program dzisiaj w internecie na stronie TVNu ;-):-) bo ksiadz Byrt wyslal nam link ;-);-)
Widzialam te program dzisiaj w internecie na stronie TVNu ;-):-) bo ksiadz Byrt wyslal nam link ;-);-)
Bernadka1234
Fanka BB :)
Witam Was dziewczynki
Jetsem troszke po tylach i niewiem o czym piszecie
Sanda gdzie Ty pracujesz ze szefostwo w TVN??
bylam z Natka u lekarza i okazalo si eze ten straszliwy kaszel to wina jej naderaktywnych oskrzeli-norma u alergika ale lepiej to niz astma
Jetsem troszke po tylach i niewiem o czym piszecie
Sanda gdzie Ty pracujesz ze szefostwo w TVN??
bylam z Natka u lekarza i okazalo si eze ten straszliwy kaszel to wina jej naderaktywnych oskrzeli-norma u alergika ale lepiej to niz astma
reklama
Brandy
Bernadka dobrze, ze w koncu sie wyjasnilo, ze Natka nie ma astmy ... oby tak dalej.
Sandra podejrzewam, że jak z Kaska pojde do szkoly rodzenia to bedzie ladny smiech mam tylko nadzieje, ze nas stamtad nie wyrzuca
Daisy jakos z nami dzisiaj nie ma ... czyzby nadszedl ten dzien ??? Czyzby malutka poczula zew natury i zechciala wyjsc ???
A ja zaliczylam dzisiaj Smyka :-) zaszalalam i kupilam pierwsza rzecz dla mojego malenstwa - rekawiczki takie slodziutkie malutkie ....
Sandra podejrzewam, że jak z Kaska pojde do szkoly rodzenia to bedzie ladny smiech mam tylko nadzieje, ze nas stamtad nie wyrzuca
Daisy jakos z nami dzisiaj nie ma ... czyzby nadszedl ten dzien ??? Czyzby malutka poczula zew natury i zechciala wyjsc ???
A ja zaliczylam dzisiaj Smyka :-) zaszalalam i kupilam pierwsza rzecz dla mojego malenstwa - rekawiczki takie slodziutkie malutkie ....