reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witam serdecznie!

Dawno tutaj nie zaglądałam. Mam nadzieję, że na nowo można przyłączyć się do Was?:)

Serdecznie pozdrawiam.

reklama
Dzien doberek :-) a coz tu taka cisza od wczoraj ?:szok:
Mam dzisiaj wolne i od 7 na nogach :baffled: bylam rano na badaniach ... zobaczymy jutro na wyniki...oby zelazo choc troche sie poprawilo:sorry2:
Pogoda bombowa, ale troche zimnawo nie sadzicie ??? :dry:dzisiaj biore sie za porzadki i nauke...jutro kolos, w piatek kolos :dry: niech to sie skonczy wreszcie... dzidzia coraz czesciej i chetniej buszuje ... :-D:-D:-D

Hej dziewczynki! :-)
Dzialo sie cos waznego przez ostatni tydzien? ;-) Ominelo mnie cos? ;-):-)

Chora bylam - zapalenie tchawicy :baffled: Dalej na antybiotykach lece, no ale dzisiaj musialam juz przyjsc do pracy :sorry2:

Pozdrawiam.

Sandrusiu w sumie nic konkretnego Cie nie ominelo .... przynajmniej z mojej strony... no moze oprocz tego, ze dzidzia szaleje, że juz ja czuc na zewnatrz :-D:laugh2: A jak Twoje zdrowko ? Czujesz sie juz choc troszke lepiej ?

W czwartek ide na wizyte kontrolna do pani doktor ... moze moja malenstwo rozlozy w koncu nozki przed mama :-p:laugh2: zobaczymy... bo jak narazie to jakies wstydliwe jest :zawstydzona/y:

Brandy, jeszcze 4 miesiace! :szok::-) Szok, jak to leci! :szok::tak::-) Moze w czwartek uda sie podgladnac malego wstydzioszka ;-):-D

Ja sie czuje juz lepiej, chociaz dalej kaszle i mam katar. W czwartek najwczesniej moge odstawic antybiotyk (i tak go odstawie, bo w piatek ide do kolezanki na urodziny ;-):laugh2:). Do tego jakies syropy, witaminy itd., no im moze sie wykuruje w koncu :-p

Pogoda super, ale zimno :baffled: Kiedy kurna przyjdzie prawdziwa, ciepla wiosna :blink:

Sandra faktycznie, to jeszcze tylko lub az 4 miesiace :-) zleciało szybciutko... pojawiła sie kreska od pepka w dół, pępek prawie zniknął :tak: na wizycie zapytam się pani doktor czy pracuje w jakimś szpitalu a jak nie to w nastepnym tygodniu jade sie dowiedziec o szkole rodzenia na Wyspianskiego. Jacek pewnie nie bedzie mial czasu ze mna chodzic ale moja friend zglosila sie na ochotnika :-D bedzie odgrywac role tatusia hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:

To dobrze, ze czujesz sie juz lepiej. Wczoraj Twoja szefowa była w Dzien Dobry TVN :-D ale sie dosmialam z ojcem z niej :laugh2:

Brandy, fajnie, ze przyjaciolka bedzie Ci towarzyszyc w szkole rodzenia - ale bedziecie miec ubaw :-D:-D:-D Ja do szkoly rodzenia nie chodzilam i pewnie wiele wiecej bym nie zdzialala jakbym byla po zajeciach :-p ale na pewno jest to fajna odskocznia i jakas forma rozrywki, no i mozna poznac inne kobitki w ciazy, a potem spotkac sie na porodowce :laugh2::laugh2::laugh2:

Widzialam te program dzisiaj w internecie na stronie TVNu ;-):-) bo ksiadz Byrt wyslal nam link ;-):-D;-)

Witam Was dziewczynki:tak:

Jetsem troszke po tylach i niewiem o czym piszecie
Sanda gdzie Ty pracujesz ze szefostwo w TVN??

bylam z Natka u lekarza i okazalo si eze ten straszliwy kaszel to wina jej naderaktywnych oskrzeli-norma u alergika:baffled::baffled: ale lepiej to niz astma:tak:

reklama
Bernadka dobrze, ze w koncu sie wyjasnilo, ze Natka nie ma astmy ... :tak: oby tak dalej.

Sandra podejrzewam, że jak z Kaska pojde do szkoly rodzenia to bedzie ladny smiech :-D mam tylko nadzieje, ze nas stamtad nie wyrzuca :laugh2:
Daisy jakos z nami dzisiaj nie ma ... czyzby nadszedl ten dzien ??? Czyzby malutka poczula zew natury i zechciala wyjsc ???

A ja zaliczylam dzisiaj Smyka :-) zaszalalam i kupilam pierwsza rzecz dla mojego malenstwa - rekawiczki :-D:-D:-D takie slodziutkie malutkie ....

Do góry