reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witam popoludniowa pora :-) dzisiaj było troche smiechu - moja mama obserwowala spacerujący brzuszek :-)

Daisy co do "M jak mama" - na chama Jackowi wcisnę w rękę i każe mu sie stosować :tak: nie ma, że boli, mi też się coś od zycia nalezy ;-)wracaj do nas szybko, naodpoczywałaś się już :-p

Bernadka ucałuj mała od cioci i niech szybciutko wraca do zdrowia :tak: widze, że Ty sie nie za czesto tez z mezem widujesz.... w tym tygodniu juz moze Jacek sie do mnie wprowadzi i w koncu to zacznie jakos wyglądać :dry:

Agusia jak tam po imprezie ? Pobalowane co? ;-):-D

dziewczyny a mi sie cos ze skora stalo ... mam normalnie suche placki ... i swedzą :dry::dry::dry: coz na to poradzic? I w koncu pojawil sie pasek od pepka do kosci lonowej ...

reklama
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Czesc dziewczyny u nas tez bardzo leniwyyyy weekend .Dzisiaj znowu bylismy na basenie Zuzia czuje sie coraz pewniej w duzej wodzie:-) Odwiedzila nas tez kolezanka ktora ma synka pare dni mlodszego od mojej coruni ,kochane sa takie male dzieciaczki(wieksze tez).Wczoraj maz dal mi wolny wieczur i zaliczylam samotny wypad do kina na film "Juno" bardzo fajny jezeli nie widzialyscie to polecam.Szkoda tylko ze zawsze jak chce gdzies wyjsc wieczorem to musze sama bo ktos musi zostac z Zuzia przydalaby mi sie jakas opiekunka ktora czasami popilnowalaby mala wieczorami.....moze znacie kogos takiego?(ona spi i nigdy sie nie budzi chodzi tylko o to zeby ktos przy niej byl tak na wszelki wypadek)

Dzień dobry.

Udanego początku tygodnia życzę.

Pogoda zaczyna być słoneczna, więc oby słonko już z nami zostało ;-)

Miłego dzionka życzę, do sklikania.

Brandy powodzenia na uczelni - nie daj się wykładowcą:-);-):-)

Dzien dobry dziewczynki :-) my przed chwila wstalismy no i zbieramy sie na uczelnie :dry: nie ukrywam, że nie jest to szczyt moich marzen :tak:

Luandzia poki jeszcze mam sile to jakby co chetnie zaopiekuje sie Zuzia :tak: takie male przeszkolenie ;-);-);-)chyba, że boisz sie mala zostawic w niedoswiadczonych rekach cioci :-D a jak już coś to chętnie przejde sie z Toba do kina :-D

Daisy leniuchu kiedy do nas wrócisz ???

Brandy już masz niedużo nauki, więc dasz rade :-)
Zawsze możesz swojego Maleństwa poprosić o pomoc;-) - wierzę, że Ci pomoże rzetelnie :rofl2:

A ja już w Bielsku - Sławek miał na rano do pracy i już o 6ej byłam w domku;-) a o 4.30 na nogach :baffled:

Daisy ja mam narazie nie duzo nauki, ale mysl o sesji wywoluje u mnie odruch wymiotny :-D:tak::-D i podejrzewam, ze moje malenstwo to za bardzo mi wtedy nie pomoze :-) wrecz przeciwnie...
No to dosc wczesnie dzien zaczelas kochana... a jak tam Twoje malenstwo ??

Tak to jest jak jest się uzależnionym od kierowcy ;-) że trzeba wstać z nim o "morderczo" wczesnej godzinie :-p
A co do Małej dziękuję - jak na razie nie mogę narzekać - czasem stara się na siłę ruszać w kierunkach gdzie nie ma miejsca i dotkliwie kopnie, ale tak ogólnie jest dobrze - choć nie powiem, że coraz bardziej wyczekuję i obawiam się chwili jak sie zacznie poród.

reklama
Witam serdecznie;-)
Ja po pracy i po obiadku (pierozki z truskawkami:tak:) teraz koncze o 13 bo musze dojechac do domu bo Grzes na 14 do pracy:-( wiec narazie bedziemy sie mijac:baffled:

Ale coz takie zycie......................zw widzimy sie okolo 20 minut miedzy 13 a 14 i wieczor jak przyjdzie ale ja juz bede spac bo o 5 musze wstac do pracy:crazy:ciekawe ile to bedzie trwalo bo u niech w firmie to niewiadomo dzis Grzes pracuje na 14 a jutro moze na noc isc lub na rano:baffled:
Nataka nadal nie ma apetytu :no:
Ale juz nie ma biegunki ani wymiotow uffffffffffffff

Do góry