reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Odpoczynek jak u rodzinki ;-) czyli rozpieszczanie przez babcie i zabawa z Michałkiem - troszkę mu pomogła w nauce, bo on już duży przedszkolak jest :-D

A tak poza tym to bym sobie poleżała w domku - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :tak::tak: a tak to wszyscy mi wszystkiego zabraniają :baffled: no w sumie rozwiązanie może być za chwile - choć Małej się chyba nie śpieszy;-);-)

reklama
Dziewczynki jak sie któraś nie odezwie to zapnę focha :dry::-D heheh
Brandy ... odzywam się, odzywam :-p:-D:-D:-D;-)... fajnie, że dzidzia tak broi :-):tak:, u mnie Mati rozrabiał najbardziej zawsze po 22.00 hehe ...

Daisy ... pozwól się trochę porozpieszczać :-);-), należy Ci się to, a co :-D a nadmiar energii wykorzystasz jak już dzidzia będzie na świecie :tak:

Ale zazdroszę wszystkim leniu****ącym;-):-pmiłego leniuchowania hehe ... przy moim małym zbóju to narazie niewykonalne :sorry2: ... ciekawe jak długo jeszcze haha ... ale pewnie potem jak już pozwoli mi leniuchować, to będę tęsknić za tymi czasami, gdy ciągle ciągnął mnie gdzieś za rękę :-D:-D:-D ... tak więc nie marudzę :laugh2::laugh2:.

Mimo takiej średniej pogody zaliczyliśmy dzisiaj w miarę długi spacerek z huśtawką i zjeżdżalnią i krótką wizytę u babci ... a teraz mamusia ma wolne :-):tak:, bo tatuś ogląda z Matim "bam", czyli bajkę :-D:-D.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki :-D i życzę miłego wieczorku :-)

Dzień dobry.

W końcu jakaś poprawa pogody - aż się nie chce siedzieć w domku;-)

Miłej i niedzieli życzę i do usłyszenia;-).

Brandy leniuszku a gdzie jesteś ;-) będzie foch:-p:-D:-p

Jestem jestem :-D:tak: leniuszkowa niedziela dzisiaj ... bo wczoraj mi sie nie udalo niestety :no:

Daisy jak tam rozpieszczanie? Ja ostatnio kupilam M jak mama z tym artykulem o rozpieszczaniu i mam zamiar dzisiaj go podrzucic swojemu Jackowi ;-) niech wie co ma robic :tak:Kiedy wpadniesz do nas tak na dluzej, co ???

Rozamajewska witamy :-D Cieszyn to nie zaś tak daleko, nie przesadzaj ;-)

Tika zbój Ci troche podrośnie i tez da Ci poleniuszkować, nie boj zaby :-)

Cześć dziewczynki ... chciałam napisać w niedzielny poranek ... a tu ups już prawie południe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
Rozamajewska ... witaj, witaj :-)
Brandy ... no też tak myślę ;-):-D
Życzę wszystkim miłej niedzieli z spacerkiem lub z leniuszkowaniem :-D;-)

Tika no faktycznie, prawie południe....ale to tak milo w niedziele pognic kapke dluzej :-D:tak: ja Ci wróżę - maluch juz za niedlugo zrozumie, że mamie tez sie cos od zycia nalezy i da spokoj choc na chwilke :tak:
Ja ide zaraz pod prysznic, pobawie się dzisiaj we fryzjerke i bede czesac mame... no i do szkoly sie trzeba przyszykowac na jutro :-(

Smacznego obiadku wszystkim życzę :-):tak:

Brandy u mnie "M jak mama leży" - nawet Sławek - mąż - się z nim zapoznał i nie widzę żeby się stosował ;-) oby z Twoim poszło łatwiej:laugh2:
A co do rozpieszczania to bardziej babcia, mama i ciotka mnie rozpieszczają, że chyba się rozleniwię na maksa :-p

A do domku to jest Bielska wracam jutro - więc może będę częściej na forum:blink:

WITAM KOCHANE MAMUSIE:tak:
Wczorajszy dzien taaaak mi szybko zlecial ze szok-do poludnia sprzatalam a potem o 15 pojechalam do mamy,wrocilam byla juz 20:szok: napilismy sie po lampeczce winka z Grzeskiem .....i tak jakos szybko to wszystko

A dzis tez odpoczywamy Natka oslabiona spi(ma jakiego rotaiwrusa wymiotuje i ma biegunke)Mezus tez spi na 16 maja znajomi wpasc pierwszy raz od sierpnia:szok: bo jeszcze u nas niebyli-wiec zaraz biore sie za szykowanie

Dobrze ze Grzesiek ma jutro na 14 to moge isc spokojnie do pracy tyle ze skacze szybciej bo nie o 14 a o 13-ale tego akurat nikt mi nie bedze mial za zle bo ja mam na godziny płacone wiec spoko:-D
A Natalka zostanie sobie z tatuskiem dobrze im zrobi ten wspolny dzien poniewaz oni sie malo co widuja...Grzesiek chodzi na 6 wraca pozno o 18 czasem jak juz mala spi......a jutro jakos tak idzie na 14 wiec niemusze sie niczym martwic;-)

Pozdrawiam i zycze pogodnego niedzielnego popołudnia:tak:

reklama
Witam mamuski z dzieciaczkami i mamuski z brzuszkami...:-)

Bernadko ja pracuję w księgowości w hurtowni... nie narzekam ale mogło by być ciut lepiej.... ;-)

W ten weekend mieliśmy imprezke firmową.... tego mi brakowało, takiej odskoczni od codzienności... :rofl2::happy::rofl2:

A dziś mam odwiedziny teściów... dawno już ich u nas nie było....:sorry2:

Do góry