reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witam serdecznie!

Dawno tutaj nie zaglądałam. Mam nadzieję, że na nowo można przyłączyć się do Was?:)

Serdecznie pozdrawiam.

reklama
Dzien doberek :-) a coz tu taka cisza od wczoraj ?:szok:
Mam dzisiaj wolne i od 7 na nogach :baffled: bylam rano na badaniach ... zobaczymy jutro na wyniki...oby zelazo choc troche sie poprawilo:sorry2:
Pogoda bombowa, ale troche zimnawo nie sadzicie ??? :dry:dzisiaj biore sie za porzadki i nauke...jutro kolos, w piatek kolos :dry: niech to sie skonczy wreszcie... dzidzia coraz czesciej i chetniej buszuje ... :-D:-D:-D

Hej dziewczynki! :-)
Dzialo sie cos waznego przez ostatni tydzien? ;-) Ominelo mnie cos? ;-):-)

Chora bylam - zapalenie tchawicy :baffled: Dalej na antybiotykach lece, no ale dzisiaj musialam juz przyjsc do pracy :sorry2:

Pozdrawiam.

Sandrusiu w sumie nic konkretnego Cie nie ominelo .... przynajmniej z mojej strony... no moze oprocz tego, ze dzidzia szaleje, że juz ja czuc na zewnatrz :-D:laugh2: A jak Twoje zdrowko ? Czujesz sie juz choc troszke lepiej ?

W czwartek ide na wizyte kontrolna do pani doktor ... moze moja malenstwo rozlozy w koncu nozki przed mama :-p:laugh2: zobaczymy... bo jak narazie to jakies wstydliwe jest :zawstydzona/y:

Brandy, jeszcze 4 miesiace! :szok::-) Szok, jak to leci! :szok::tak::-) Moze w czwartek uda sie podgladnac malego wstydzioszka ;-):-D

Ja sie czuje juz lepiej, chociaz dalej kaszle i mam katar. W czwartek najwczesniej moge odstawic antybiotyk (i tak go odstawie, bo w piatek ide do kolezanki na urodziny ;-):laugh2:). Do tego jakies syropy, witaminy itd., no im moze sie wykuruje w koncu :-p

Pogoda super, ale zimno :baffled: Kiedy kurna przyjdzie prawdziwa, ciepla wiosna :blink:

Sandra faktycznie, to jeszcze tylko lub az 4 miesiace :-) zleciało szybciutko... pojawiła sie kreska od pepka w dół, pępek prawie zniknął :tak: na wizycie zapytam się pani doktor czy pracuje w jakimś szpitalu a jak nie to w nastepnym tygodniu jade sie dowiedziec o szkole rodzenia na Wyspianskiego. Jacek pewnie nie bedzie mial czasu ze mna chodzic ale moja friend zglosila sie na ochotnika :-D bedzie odgrywac role tatusia hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:

To dobrze, ze czujesz sie juz lepiej. Wczoraj Twoja szefowa była w Dzien Dobry TVN :-D ale sie dosmialam z ojcem z niej :laugh2:

Brandy, fajnie, ze przyjaciolka bedzie Ci towarzyszyc w szkole rodzenia - ale bedziecie miec ubaw :-D:-D:-D Ja do szkoly rodzenia nie chodzilam i pewnie wiele wiecej bym nie zdzialala jakbym byla po zajeciach :-p ale na pewno jest to fajna odskocznia i jakas forma rozrywki, no i mozna poznac inne kobitki w ciazy, a potem spotkac sie na porodowce :laugh2::laugh2::laugh2:

Widzialam te program dzisiaj w internecie na stronie TVNu ;-):-) bo ksiadz Byrt wyslal nam link ;-):-D;-)

Witam Was dziewczynki:tak:

Jetsem troszke po tylach i niewiem o czym piszecie
Sanda gdzie Ty pracujesz ze szefostwo w TVN??

bylam z Natka u lekarza i okazalo si eze ten straszliwy kaszel to wina jej naderaktywnych oskrzeli-norma u alergika:baffled::baffled: ale lepiej to niz astma:tak:

reklama
Bernadka dobrze, ze w koncu sie wyjasnilo, ze Natka nie ma astmy ... :tak: oby tak dalej.

Sandra podejrzewam, że jak z Kaska pojde do szkoly rodzenia to bedzie ladny smiech :-D mam tylko nadzieje, ze nas stamtad nie wyrzuca :laugh2:
Daisy jakos z nami dzisiaj nie ma ... czyzby nadszedl ten dzien ??? Czyzby malutka poczula zew natury i zechciala wyjsc ???

A ja zaliczylam dzisiaj Smyka :-) zaszalalam i kupilam pierwsza rzecz dla mojego malenstwa - rekawiczki :-D:-D:-D takie slodziutkie malutkie ....

Do góry