reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Czesc dziewczynki! :-)

Ale tu dzisiaj spokoj :-p

Ja tylko na momencik wpadlam sie przywitac i znikam ;-):-)

reklama
''Luandzia gratuluje sukcesów Zuzi:tak: Moja córeczka jest w prawie takim samym wieku i jeszcze nie umie sie sama przewrócic z brzuszka na plecki. Moze raz jej sie zdażyło ale przez przypadek:sorry2:. A powiedz mi ile twoja córeczka śpi podczas dnia?''

Wstaje 7 -7.30 zasypia o 9 i spi do 10-10.30 nastepna dzemka ok 13 do 15-15.30 a potem to juz po kapieli ok 20 do rana (czasami ma jeszcze krotka dzemke ok 18 )To jest plan idealny niestety czesto mamy duze przesuniecia....Aaaaa w nocy ok 2 karmie ja ale przez sen raczej sie nie budzi a nawet jak sie obudzi to sama zasypia

Luandzia ... ja troszkę za późno przeczytałam Twój post, ale kciuki trzymam teraz :-);-) za dobre wiadomości, jakimi mam nadzieję zaraz się z nami podzielisz :-).
Gratuluję również postępów Twojej maleńkiej :tak:!!! Oby tak dalej, a szybciuko będzie wszystko w porządku :tak:

Z Zuzią wszystko w jak najlepszym porządku,na wrześniówkach jedna z dziewczyn umiescila link do bloga swojej kolezanki , ktorej corka w niedziele umarla na pneumokokowe zapalenie pluc i jakos tak mnie to zdolowalo ze nie moge dojsc do siebie. Ja mala szczepilam dodatkowo tylko na rotawirusy , lekarka powiedziala mi , ze jak chce zaszczepic mala na pneumo i meningokoki to najlepiej jak skonczy rok (bo w pierwszym roku jest i tak duzo szczepien) , ale teraz sama juz nie wiem , no i jeszcze zaczelysmy chodzic na ten basen ....

cześć dziewczyny polećcie jakiegoś fajnego gin który ma usg 3d i można z nim pogadać o zmartwieniach i tym podobne

Witam Bielszanki i Mieszkanki okolic Bielska!

Widzę, że sporo piszecie. Ostatnio coś nie miałam czasu zajrzeć. Pogoda fajna ostatnio to wykorzystywaliśmy na spacerki.

Daisy DG co do wózkow to ja mam Inglesinę, wozek z gondolką, można z niego zrobić sportowy i dokupic fotelik tej firmy, który można wpinać w stelaż. Jestem zadowolona z tego wozeczka.

Mery gin z 3D to chyba bym polecilam dr Baliś z Bimedu, chociaz on chyba ma usg4D.

Miłego wieczoru Wam życzę.

Ja też bylam u doktora Balisia na usg 3d/4d ale czy on jest do pogadania to nie wiem (bylam u niego tylko raz)- ale raczej nie odnioslam takiego wrazenia-postraszyl mnie tylko ze mi lozysko wapnieje(co bylo bzdurom) ale on podobno polowie dziewczyn tak mowi ;)

reklama
Czesc dziewczynki! :-)

Luandzia, ciesze sie, ze Zuzia robi postepy! :tak:
Weszlam na ten blog...:-:)-:)-(Przeczytalam tylko jednego posta...i obie sie z mama poryczalysmy...Straszne...Nie wyobrazam sobie takiej straty...
Jezeli chodzi o szczepienie to ja Sary nie szczepilam ani na pneumo ani na menigokoki, tylko Hib - co teraz jest juz normalnie w kalendarzu szczepien obowiazkowych. Na pneumo i menigo bedziemy sie szczepic w sierpniu - tylko po jednej dawce - tak nam doradzila nasza pediatra :tak:

Mery, ja bylam u dr Balisia w 17tc i uwazam go za bardzo dobrego lekarza i fajnego faceta :tak::-) Wtedy mial 3d, a teraz ma juz aparat 4d :tak:

Ania, a jaki masz model tej Inglesiny?

Witaj Izabela na watku mamus z Bielska i okolic :-)

Jagoda, co u Was? Byl T., wiec dlatego nie dzwonilam, zebysmy szly na spacer :-) Opowiem Ci wszystko jak sie spotkamy :tak: Przywiozl Sarze ze Stanow kapitalne futerko :tak::-):tak:

Brandy, jak sie czujesz? Co slychac? :-)

Do góry