reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

sandra- dziekuje :) czasami was podczytywalam i gdzies tam wczesniej juz pisalam. ale to jak bylam jeszcze w ciazy. czyli kope lat temu...

reklama
a KTOS INNY NIŻ bALIŚ W PIERWSZEJ CIĄŻY BYŁAM U NIEGO NA USG 4D ALE ANI MNIE ANI MOJEMU MĘŻOWI NIE PRZYPADŁ DO GUSTU W SZCZEGÓLNOŚCI PO TEKŚCIE "MAŁEGO NIE DAM SOBIE OBCIĄC ALE CHYBA WIDZE CIPKE" , CHODZIŁO MU O TO ŻE CHYBA BĘDZIE CÓRA BO PRZEZ CAŁE BADANIE TAK SIĘ WIERCIŁA ŻE NIE DAŁO SIĘ DOJRZEĆ AŻ COŚ MU SIĘ POKAZAŁO. MNIE DRESZCZE PRZESZŁY, NO CHYBA ŻE TO TAKI JEGO STYL BO JA JUŻ WIĘCEJ U NIEGO NIE BYŁAM

Mery, to Jego styl :-D Mnie akurat to nic a nic nie przeszkadza, wrecz przeciwnie - usmialam sie u Niego na wizycie niesamowicie :-D:-D:-D Mnie powiedzial, ze mala bedzie lubila sobie "golnąć" ;-) bo na jednym ze zdjec z usg ma reke podniesiona, a cien wyglada jakby w rece trzymala kieliszek :-D:-D:-D I o "cipeczce" tez mnie poinformowal :-D:-D:-D

Sandra dziekuję, czuję się nawet dobrze, ale powoli odzywają sie hormony i mam straszną huśtawkę humorów :dry::dry::dry: ale poza tym ok, tylko nauki się trochę nazbierało i od wczoraj tonę w papierach :-( ale jeszcze tylko ten tydzień i już się wszystko unormuje. A Ty jak tam ? :-)

Brandy, oby ten tydzien szybko minal :tak:Owocnej nauki zycze :-):tak:
A hustawka humorkow sie nie przejmuj - gorzej maja Ci w Twoim otoczeniu ;-):-D:-D
Ja w pracy, na szczescie do 17:00, a od jutra do 16:00 :-):-):-) Nudy ogolnie. Nic specjalnego.
Ohydna pogoda, sprawdzalam prognoze i podobno w przyszlym tygodniu bedzie snieg sypac :no::wściekła/y::no::-p A juz myslalam, ze zima na dobre sobie poszla :-p

Sandra to fajnie, ze zaczynasz konczyc wczesniej :-):-)...zaczyna sie martwy sezon :-( i w Szczyrku psy zaczną szczekać d***mi....:-D modle sie, zeby ten tydzien nawet szybko minal bo inaczej to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sie zdenerwuje :-D apropo humoru to jak czuje, ze powoli mi sie zbiera, to zamykam sie w pokoju i nie odzywam sie do nikogo, przynajmniej Ci w moim otoczeniu maja troche lzej :-)

reklama
Izabela mieszkam w Bielsku(od sierpnia), a rodzilam w wojewodzkim.Okzazalo sie ze ten blog o Oliwce to prawdopodobnie lipa , nie wiem jak mozna sobie robic tego rodzaju zarty , ja nie moglam przez dwa dni dojsc do siebie...Nie mowcie ze zima wraca brrrr a Zuzce dzisiaj przyszla nowa wiosenna kurteczka...

Do góry