reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Agusiaaa widać imprezka się udała :-D
A ja nie mogę się doczekać jutra bo mój Art wraca :cool2::-D:-D:-D
Oliwka już coraz częściej i dłużej sama chodzi na nóżkach :-)A to tak słodko wygląda :-D Takie małe krótkie nóżki ;-)

Gratulacje dla Oliwci
Olek tez chyba za niedlugo wystartuje... narazie opanowuje technike upadkow na pupe... no i w koncu moze byc dluzej na polku... a jego ulubionym zajeciem dzis bylo deptanie babci krokusow i zonkili...

Co tu tak cichutko... gdzie jestescie dziewczyny....

Powklejam kilka fotek z weekendu...
to jest nad jeziorkiem w Chechle kolo Tarnowskich Gor
dsc00041op8.jpg

a tu Olus przymierzal sie do Wielkiej Soboty na swiecenie
dsc00032jf3.jpg

Anusia -Witaj :-)

Agatka- jak tam rozwój interesu????

Lilith- gdzie ty się podziewasz moja droga:confused: , dawno cię nie było :-(

A ja pomału zaczynam przygotowania do roczku mojego małego kochanego urwiska :-) Garniturek mu już kupiłam i strasznie mi się w nim podoba:tak:
Teraz zaczynam szukać kreacji dla siebie :-)
A teraz zmykam się relaksować mój mały właśnie niedawno zasnął i teraz mam czas dla Męża ;-)

jestem jestem i czytam tylko nie mialam czasu na pisanie:)
Ostatnio na tydzien pojechalam z Jud do kolezanki Majowki z forum:)
Bylo cudnie!!!!!!!!!!!!! oh tego mi trzeba bylo!!!
No i Judi tez byla przeszczesliwa!!! Tak wiec pozniej jak wrocilam staralam sie nadrobic zaleglosci tez majowkowe:)
W dodatku po zmianie czasu Judi chodzi spac po 23 wiec juz wogole nic mi sie nie chce:(
W miedzy czasie zachorowalysmy i mloda zas byla na antybiotyku:( ja na szczescie obylams ie bez.

Tak wiec troche zagmatwien bylo i powoli wracam do normalnosci:)
Judi ogolnie super.umie pokazac oczko nosek nakarmic pieska dac mu smoka napoic.nalac do ala filizaneczki herbatki z czajniczka pomieszac , ugotowac , dac sie napic zjesc.duzo gada , pieknie schodzi z lozka itd ,biega nauczyla sie wstawac bez trzymania (wczesniej jak chciala wstac to podpierala sie o ziemie raczkami z przodu).Ogolnie zauwazylam ze teraz strasznie szybkos ie dzieci rozwijaja.
aha i na psa ciagle wola vovo. i jak marudzi to wtedy tez zaczyna bo wkoncu ma swoja przytulanke bez ktorej zyc nie moze i wola ja chyba na pocieszenie - a to jest piesek:)

reklama
Do góry