reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Zielona patrząc za okno to normalnie mozna zwariowac!!!! Ale mam nadzieje ze wkońcu sie wypogodzi na stałe. W sobote bede w Krakowie to sie porozglądam za czyms ładnym dla Marcinka.

Oliwcia ślicznie dziękuje za życzonka :-D:-D:-D

Agusiaaa powiedz mi gdzie i o której ;) A kurtkę miałam akurat wczoraj czarną z pomarańczowo-czerwonymi paskami na rękawach i ściągaczach ;) a tak to chodzę w szarej z futerkiem przy kapturze ;)
A Oliwcia weszła jak to się mówi w roczek :-D I to dosłownie :-D Zrobiła parę kroczków sama,a jak to rozkosznie wyglądało :-D

To gratulacje dla Oliwci...
a to bylo gdzies ok 14tej... i jednak to nie bylas ty, bo ta dziewczyna miala kurtke bezowo-czarna...
a co w koncu z tym spotkaniem ... bylo teraz 17tego czy nie...
a kiedy sie znow spotykamy???

Agusiaaa ja do 16 w biurze siedzę więc nawet nie ma szans ;)
Spotkania nie było a co do następnego to nie wiem kiedy ja będę ;) Bo w poniedziałek Artek przyleci :D :D :D I dopiero po świętach jedzie z powrotem.Więc jak co to dopiero po świętach ;)

tak jak obiecalam kilka fotek z imprezki Olka
img0837sz3.jpg

img0844ke0.jpg

img0851gl6.jpg

img0884fj0.jpg

img0887ub4.jpg

reklama
Do góry