reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
mz nie moyemz pryey ta alergie....szkoda bo uwielbia wode....
U nas Judi zmaga sie z mega rana na dupce...szkoda gadac wogole....
Od 2 dni jest bardzo grzeczna:)wlasnie robi sobie 2 drzemke a potem gazu do sklepu:)
Zaczela malo jesc.tylko 3 posilki!!! nie da sie w nia wmusic wiecej...

Agusiaaa- na samym początku byłam na basenie w szkółce dla niemowląt w szkole w Lipniku , a teraz jeżdżę do Goczałkowic-tam otwarli bardzo fajny basenik i mały jest zadowolony :happy:Jakby coś to możemy się kiedyś wybrać dziewczynki z naszymi maluszkami , ja jestem za :tak:

Agatko - ja mam własne studio mebli kuchennych , nie jestem pośrednikiem tylko przedstawicielem gdyż mój mąż ma produkcję - taki rodzinny biznesik:-)
Było mi o tyle łatwiej że mąż w tej branży zajmuje się już 10 lat :-)

My zaraz spadamy na spacerek:)
Czekam jak glupia znow na @....mam nadzieje ze sie doczekam bo to juz 4 dzien....a na tabsach to tak dziwnie....zreszta wy tez macie teraz jakies zmiany i zawirowania?

i kilka fotek
img0790cy9.jpg

reklama
Do góry