reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatka wózek kosztował 290 zł w Dudusiu.Firma Baby Design a wózek nazywa się Travel.Ciężki nie jest ;) Nawet nie pamiętam ile dokładnie mi facet mówił ale coś koło 6 kg moze troszkę wiecej.Pózniej jeszcze zrobię zdjecie jak po złożeniu wygląda

p1000586lz1.jpg

A tak z przodu.Do tego ma pałąk odczepiany,pokrowiec na nóżki,folię przeciw deszczową,koszyk na zakupy
Lilith to zaszalałaś dzisiaj ;)

reklama
Ale super pogoda :-D Dzisiaj zaliczymy długi spacerek ale wcześniej mam zamiar wyciągnąć dziadków do sklepu ;-) Bo i tak muszę Oliwce kupić czapkę jakąś na teraz i moze mi coś jeszcze w oczy wpadnie ;)
Miłego dzionka :tak:

milych zakupow!!!
pogoda cudna!! zaraz zbieramy sie na spacerek a potem na zakupki znow:) i moze Judi jakis ladny dywanik zafundujemy....
milego dnia!

Kitka i jak się sprawuje wózeczek? My zdecydowaliśmy się na ten sam model tylko z kolekcji 2007. Babka w Dudusiu mówiła, że on jest droższy (chyba dobrze zrozumiałam?) My płacimy 270 i jutro powinien do nas dotrzeć, bo kupujemy bezpośrednio u producenta, bo w Bielsku ta nowa kolekcja ma być dopiero w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że Oliwka zadowolona i fura pasuje.

Ale dziś piękna pogoda, nic tylko na polku siedzieć. Już mi wiosny brakowało.

Hejka-cały dzień się nie odzywałam bo korzystałam z uroków pogody , mały jest wymęczony i mam nadzieje że ładnie mi będzie tej nocy spał:happy:
Wczoraj też nas nie było bo pojechaliśmy z małym do Aqua Parku do Tarnowskich Gór , mały był zachwycony :tak:zresztą od małego bardzo uwielbia się pluskać w wodzie.
Jutro w planie mam wyjście z koleżanką na zakupki do Sfery a potem jeszcze zmykamy pochodzić po sklepach na mieście , więc jutrzejszy dzień również zapowiada się ciekawie.

Agatko- wiem , że masz trudny wybór ale napewno wybierzesz najrozsądniejsze rozwiązanie;-) i będzie dobrze :-)I zwolnij trochę tempa bo zwariujesz

Zielona no to super!!
Ja tez dzis wyszlam o 12 i wrocilam dopiero o 17! po drzemce tylko bula w lape i juz:)
Az sie chce wstawac jak taka pogoda!!
Judi przec chwilka dopiero wstala z 2 drzemki!!! kurde....

Lilith- Dokładnie ....:-)Przy takiej pogodzie od razu chce się żyć , i jest tak jakoś wesoło człowiekowi;-) .

Ciekawe jak mój mały będzie spał po dniu spędzonym na świeżym powietrzu :confused:
(odpowiedź zanotuje jutro :laugh2:)

Zielona masz racj,musze odrobine zwolnic tepa, choc jescze nie teraz... najpierw trzeba maly biznes rozkrecic a pozniej sprobuje troche zluzowac.
Chyba musze wziasc z Ciebie przyklad i wziasc mojego malego na basen bo jeszcze nigdy z nim nie bylam, ciekawe jak zareaguje:confused:.

pozdrawiam goraco

Agatka- to fakt , że przy rozkręcaniu firmy potrzeba bardzo dużo wysiłku. Ja pamiętam jak zakładałam firmę to poza domem byłam po 12 godzin , przyjeżdżałam padnięta i na drugi dzień to samo ,ale rozkręciło się , teraz biznes owocuje a ja spokojnie mogę spędzać czas z małym :-)
Ale nie ukrywam , że na początku było ciężko :tak:ale przeleci trudny czas i będziecie mieć pewien etap za sobą i wtedy też będziesz mieć bardzo dużo czasu dla rodzinki.

A jeśli chodzi o basen to my często jeździmy , mały jest zachwycony w wodzie i w ogóle się nie boi :-) Polecam i ty się wyszalejesz i Igorek też :happy:

reklama
Do góry