reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatka wózek kosztował 290 zł w Dudusiu.Firma Baby Design a wózek nazywa się Travel.Ciężki nie jest ;) Nawet nie pamiętam ile dokładnie mi facet mówił ale coś koło 6 kg moze troszkę wiecej.Pózniej jeszcze zrobię zdjecie jak po złożeniu wygląda

p1000586lz1.jpg

A tak z przodu.Do tego ma pałąk odczepiany,pokrowiec na nóżki,folię przeciw deszczową,koszyk na zakupy
Lilith to zaszalałaś dzisiaj ;)

reklama
Ale super pogoda :-D Dzisiaj zaliczymy długi spacerek ale wcześniej mam zamiar wyciągnąć dziadków do sklepu ;-) Bo i tak muszę Oliwce kupić czapkę jakąś na teraz i moze mi coś jeszcze w oczy wpadnie ;)
Miłego dzionka :tak:

milych zakupow!!!
pogoda cudna!! zaraz zbieramy sie na spacerek a potem na zakupki znow:) i moze Judi jakis ladny dywanik zafundujemy....
milego dnia!

Kitka i jak się sprawuje wózeczek? My zdecydowaliśmy się na ten sam model tylko z kolekcji 2007. Babka w Dudusiu mówiła, że on jest droższy (chyba dobrze zrozumiałam?) My płacimy 270 i jutro powinien do nas dotrzeć, bo kupujemy bezpośrednio u producenta, bo w Bielsku ta nowa kolekcja ma być dopiero w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że Oliwka zadowolona i fura pasuje.

Ale dziś piękna pogoda, nic tylko na polku siedzieć. Już mi wiosny brakowało.

Hejka-cały dzień się nie odzywałam bo korzystałam z uroków pogody , mały jest wymęczony i mam nadzieje że ładnie mi będzie tej nocy spał:happy:
Wczoraj też nas nie było bo pojechaliśmy z małym do Aqua Parku do Tarnowskich Gór , mały był zachwycony :tak:zresztą od małego bardzo uwielbia się pluskać w wodzie.
Jutro w planie mam wyjście z koleżanką na zakupki do Sfery a potem jeszcze zmykamy pochodzić po sklepach na mieście , więc jutrzejszy dzień również zapowiada się ciekawie.

Agatko- wiem , że masz trudny wybór ale napewno wybierzesz najrozsądniejsze rozwiązanie;-) i będzie dobrze :-)I zwolnij trochę tempa bo zwariujesz

Zielona no to super!!
Ja tez dzis wyszlam o 12 i wrocilam dopiero o 17! po drzemce tylko bula w lape i juz:)
Az sie chce wstawac jak taka pogoda!!
Judi przec chwilka dopiero wstala z 2 drzemki!!! kurde....

Lilith- Dokładnie ....:-)Przy takiej pogodzie od razu chce się żyć , i jest tak jakoś wesoło człowiekowi;-) .

Ciekawe jak mój mały będzie spał po dniu spędzonym na świeżym powietrzu :confused:
(odpowiedź zanotuje jutro :laugh2:)

Zielona masz racj,musze odrobine zwolnic tepa, choc jescze nie teraz... najpierw trzeba maly biznes rozkrecic a pozniej sprobuje troche zluzowac.
Chyba musze wziasc z Ciebie przyklad i wziasc mojego malego na basen bo jeszcze nigdy z nim nie bylam, ciekawe jak zareaguje:confused:.

pozdrawiam goraco

Agatka- to fakt , że przy rozkręcaniu firmy potrzeba bardzo dużo wysiłku. Ja pamiętam jak zakładałam firmę to poza domem byłam po 12 godzin , przyjeżdżałam padnięta i na drugi dzień to samo ,ale rozkręciło się , teraz biznes owocuje a ja spokojnie mogę spędzać czas z małym :-)
Ale nie ukrywam , że na początku było ciężko :tak:ale przeleci trudny czas i będziecie mieć pewien etap za sobą i wtedy też będziesz mieć bardzo dużo czasu dla rodzinki.

A jeśli chodzi o basen to my często jeździmy , mały jest zachwycony w wodzie i w ogóle się nie boi :-) Polecam i ty się wyszalejesz i Igorek też :happy:

reklama
Do góry