reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Kitka fajny ten wózeczek. Ja co prawda mam spacerówkę ale nie jestem z niej zadowolona. Planuję więc zakup czegoś co bardziej będzie spełniać moje oczekiwania.
Lilith Twoja Judytka jest niesamowia z tym chodzeniem. Ostatnio widziałam 18 miesięczną dziewczynkę a dużo gorzej radziła sobie od Twojej małej. Poza tym Judytka to pardzo pogodna i śliczna dziewczynka.
Sandra dobrze, że pogodziłaś się ze swoim T.
AGUSIAAA dzięki za zdjęcia.

Czesc Dziweczyny ostatnio nie mam wogole czasu zeby tu zagladac.
Lilith mala jest urocza:tak:

Sandra super ze pogodzilas sie z "T"

Umowilysmy sie 17,03 ale ja chyb anie bede mogla niestety przyjsc:no:, mam tyle roboty ze chyba sie nie wyrwe,ale bede z Wami w kontakcie jesli cos sie zmieni i napisze jeszcze .

pozdrawaim Was goraco, wracam do pracy papa

Witajcie moje drogie!!!
ja też czasu mam malutko ale staram się śledzić na bieżąco co tu się dzieje :-)

Lilith- mała super pozuje do zdjęć, widze że też uwilbia się kąpać :tak:
Mój przepada za wodą , dlatego jak jedziemy na nasen to jest zachwycony.Mój już też zaczyna ładnie dreptać , jeszcze niedawno stawiał max cztery kroczki , w tej chwili przemierza już ładne kawałeczki :tak: Miło jest patrzeć jak dzidzia robi postępy :-)

Lilith Twoja mała jest cudna!!! TE JEJ OCZY:-) To jej chodzenie jest niesamowite!! Młody ledwo wstaje przy sofie. Wiem ze jak zacznie biegac to bede miała dośc ale....juz sie nie moge doczekac:)

Basia ten co ja wklejałam też jest ale droższy o ponad 60 zł.I dzisiaj kupiłam ten Baby Dreams ale szaro-czerwony :-D Super sprawa ze spacerówką :D Przetestowany i fajnie się ją prowadzi,tak lekko :tak: Jak tatuś przyleci to jedziemy po fotelik i z głowy już bedzie ;)
Miłego dzionka ;)
Ps.Spotkanie 17 dalej aktualne ;) Bo ja na bank przyjdę :-D

Kitka-ja też przybęde :tak:

A my właśnie wróciliśmy z bardzo długiego(pieszego) spacerku (około4 km).
Wybraliśmy się do babci Oskarka (mamy mojego męża) na kawke .
Jestem strasznie zmęczona i najchętniej bym się położyła ale mój mały niestety rozrabia i nie moge go zostawić ani na moment.
Teraz troszke posprzątamy w domku a po obiadku pójdziemy znowu na spacerek:happy:

A my wczoraj też pojechaliśmy po wózek ale się okazało, że tego co wkleiłam nie ma jest tylko z zeszłego roku a nam wpadł w oko właśnie z kolekcji 2007. No i ma być za 2 tygodnie a my potrzebujemy na 16 bo jedziemy do Zakopca. I będę musiała chyba w necie zamówić.

Dziewczyny pogoda dziś dopisała w 100% a my ją doskonale wykorzystaliśmy , po takim dniu pełnym wrażeń zmykam kąpać mojego smyka bo widze ,że jest już bardzo zmęczony i mam nadzieje że będzie dobrze spać po tylu spacerkach:happy:
Ja też dziś najpóźniej o 21:00 wyląduje w łóżeczku :happy:

reklama
No tak... pogoda super... Olek tez byl z tatusiem na dlugim spacerku jak ja bylam w pracy... a po poludniu pojechalismy sobie w trojke na pizze i Olus tez sobie pizzy skosztowal... smakowala mu... (dobrze, ze piwka nie chcial sie z nami do niej napic ;-)

Do góry