reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Zielona to gratuluje nowej potrawy w twoim wydaniu...

Dziewczyny sorki ale jestem tak zbiegana ze nie mialam czasu powysylac zdjec... ale obiecuje ze w ten weekend sie postaram... wybaczcie...

Ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem ale niestety nie dam rady 17tego bo mam w domku imprezke...

reklama
Ja mam cyesto cyas po poludni jak may ma 2 ymianz i chetnie bzm sie tey wzbrala.(sorki klawiatura).

I@nka a skad ty dokladnie jestes?

Zielona ja rowniez gratulkuje!!!!

Kitka jutro postarams ie wziasc dokladny adres od mamy.ale to jak jedziesz ze zlotych kolo Lagodnej w dol i jak jest skrzyzowanie andersa z ta droga co jedziesz na Blonia np to po prawej odrazu.obok jest stacja benzynowa na wprost komis samochodowy!

dzis mierzylam Judyte i ma dokladnie 68 cm:)waga 8400g

U alergologa dostalismy zgode na gluten!!ale mala bulki wcina!
U laryngologa juz oki i z bioderkami tez!

Dziekuje Agusiaaaa!

Lilith ja jestem z Żywca.
Zielona ja oczywiście rozumiem ze przeciez przede wszystkim sa tu mamy pracujace zawodowo i w tygodniu jest trudniej sie spotkac. Moze jak znowu bedziecie coś planowały to uda sie nam przyjechac.:tak: Ale to jest tak w tygodniu wszyscy zabiegani zapracowani z męzem tez sie widzimy wieczorami. Wiec jak przychodzi weekend to chcemy razem pobyc i gdzies sobie jeździmy albo znajomi nas odwiedzaja bo tylko w weekend jest na to czas.:-) Samo zycie:tak:

I@nka- oczywiście doskonale cię rozumiem , bo dla mnie weekendy też są bardzo drogocenne i zwykle spędzam je rodzinnie, ale od czasu do czasu mały wypad mi nie zaszkodzi.
Mąż ma wtedy pole do popisu i może np. w tym czasie przygotowac pyszną kolacyjke na wieczorek tylko we dwoje ;-)
Dlatego są też plusiki takich weekendowych wyskokó :-)

Zielona to nie chodzi o to ze my spedzamy razem weekend wiec nie wychodze sama z młodym tylko my zazwyczaj wyjeżdzamy albo do nas przyjeżdzają. Ale jak tylko nigdzie nie pojedziemy a bedzie spotkanie to ja napewno przyjade:-)

Wpadlam sie tylko przywitac i przypomniec :-)
Jestem strasznie zalatana ostanio, w pracy zajob itd.
Z moim T. juz sie pogodzilam - powiedzmy, wiec mala znowu ma tatusia :-D

Sara rosnie jak na drozdzach. Wczoraj: 7400g i 73 cm.
Siada juz skubana mala.
Ale ten czas leci.

Widze, ze polecacie ginekologow - Niemcewicz rzeczywiscie fajny i dobry specjalista (chodzilam do niego na USG w ciazy), a druga ginekolog warta polecenia to dr Kawulok (przyjmowala moj porod, zszywala, bylam na kontroli u niej itd. ) - swietna babka.

Zaluje, ze nie moglam sie z Wami spotkac w Sferze (wiem o spotkaniu, bo podczytywalam WAs, hehe). Mam nadzieje, ze moze uda mi sie teraz w marcu.

Sciskam!

Sandra miło że się odezwałaś i pisz częściej ;)
Ja byłam ostatnio w Dudusiu i jak tylko Artek przyjedzie to zedziemy na zakupy dla Oliwki czyli wózek i fotelik a upatrzyłam takie cudeńka :D
Foteliki samochodowe Coneco, noside�ka, w�zki dzieci�ce

TRAFFIC2007%2003.JPG

Wózek to wydaje mi się że to taki jak na zdjęciu bo byłam tak za absorbowana oglądaniem go i zestawem 100u pytań do sprzedawczyni że nawet nie pamiętam jaką nazwę nosi w sklepie ;) Ale poszukałam i cos takiego.Już bym chciała na zakupy :-D

reklama
Do góry