reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzień doberek :-D Coś tutaj cicho ;-)
Była któraś w tym nowym sklepie dziecięcym koło Auchana??? Łooooo matko jakie tam są ceny :eek: Droższe niż w Smyku a i sklep nie za specjalny
,a ciepło tam było niemiłosiernie a że ja z Oliwką na rękach wybyłam z tamtąd szybciej niz weszłam :laugh2: Jak dla mnie to zbyt taki wygórowany

reklama
Ja się też wybieram , zobacze , pooglądam ....
Ostatnio patrzyłam przez szybe i z tego co widziałam to niezłe rzeczy tam mają :tak:
Niestety cen nie widziałam.....:no: ale jak drogo to pewnie nic nie kupi Oskarkowi.

Witam

Gratulacje dla Madzi :)

Dziewczyny basen dla dzieci znajduje sie w Bielsku w Lipniku przy szkole Podstawowej, woda w tym basenie jest ozonowana. Jest prywatna firma ktora organizuje kursy plywania dla niemowlat od 3 m-ca zycia. Taki kurs (10spotkan) kosztuje prawie 300zł, lekcja wstepna zeby zobaczyc czy dziecko bedzie chcialo przebywac w wodzie kosztuje 25zł.
I poniewaz chcialam isc z moim maluszkiem na basen, wiec zadzwonilam bezposrednio do Szkoly. I okazuje sie ze mozna przyjsc sobie prywatnie na basen z dzieckiem, najlepiej w sobote lub niedziele bo wtedy woda jest najcieplejsza. I wstep kosztuje 6zł dorosły, 4zł dziecko. Wtedy dziecko moze isc na basen z mama i tata i rodzenstwem :))
Jesli ktos ma zaciecie, umie i lubi plywac to sam moze pocwiczyc z dzieckiem w wodzie i nauczyc je plywac.

Pozdrawiam
Marzena

Madzia ogromniaste gratulacje !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A tak Oliwcia w kolczykach wygląda :-)

18780075_d.jpg

18780074_d.jpg

reklama
Madzia ogromniaste gratulacje...
Kitka Oliwcia slicznie wyglada w kolczykach...
Basiu ja tez sie wybieralam z Olkiem na basen ale te 300zl to troche zaduzo...
Marzenko fajnie ze obczailas ze mozna tam przyjsc z dzieckiem bez wykupywania tego kursu... Jak Olus wyzdrowieje do konca to sie moze wybierzemy z mezusiem...

Do góry