reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitkabb z ciebie to szczesciara !!!  :laugh:  :laugh:
Ciekawe jak tam Agatka_BB  sobie daje rade  ;D nam nadzieje ze szybko i bezbolesnie jej to pojdzie  :laugh: No i ze niedlugo zobaczymy zdjeciatka !! ;D ze sliczna dzidzia i szczesliwa rodzinka  ;D
Trzymam za nia kciuki !!! ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

reklama
Może już się "rozsypała"? ::)
Trzymam kciuki za szybki i łatwy porodzik
Jejku ja bym chciała się już rozsypać :(
Paluszki puchną,dzidzia już troche mało miejsca ma,często się budze
Ehhhhh byle do marca ;)

dziewczyny za jakis czas dopiero wpadne bo jestem chora:(:( nie moge sie pozbyc tego syfku zadnymi domowymi sposobami:(:( oby szybko przeszlo....
caluje!

Kitka no jest juz ciut lepiej:)
tylko odkad zaczelam strasznie kaszlec-3 dni zupenie inaczej czuje moja mala...ba czasem jej nie czuje wcale! tak jakby uderzala do srodka...a moze ma malo miejsca juz wiec ruchy sie zmieniaja:(

A co tam u ciebie?

LILITH ciesze się ze dochodzisz do siebie :) A jesli masz jakieś wątpliwości co do bobasa to pędz sybciutko go ginka ale wierze że wszystko oki bo jednak maleństwo odczuwa to co się dzieje z tobą.
Ja ostatnio zasiałam panike w domu ;)
Bo przez 2, 3 dni maleństwo mało sie ruszało.Tak po prostu rzadko było czuć ruszanie się gdzie wcześniej potrafiło dowalić.Mama moja przez noc nie mogła spać a na drugi dzień kazała dzwonić do lekarza.Na szczęście dzień pózniej już normalnie odczuwałam ruchy nawet przyszły tatuś uspokajał że mało miejsca itp. a ja panikara bo w końcu pierwsza ciąża ;)
A teraz z biegiem czasu kiedy bliżej do terminu coraz gorzej ze mną :laugh:
Po 1 myśli jak to będzie itp
Po 2 maleństwo strasznie się rozpycha powodując czasami ból pod żebrami nie miłosierny :(
Po 3 wstając z łóżka albo przewracając się boli szyjka macicy w każdym bądz razie dół więc uznaje to za jakieś symptomy zbliżającego się porodu ;)
Ale staram się myśleć pozytywnie ;D

Czesc Laseczki :)

Dzieki za pamiec nawet jak mnie tu nie bylo :D ja juz jestem po wzytskim Dzidiza w domku :D:D:D:D:D:D:D:D jest cudownie oprocz tych momentow kiedy Maly placze :p no ale coz takie Jego prawo :) urodzilam dzien przed terminem, wszystko poszlo ponoc szybko :) troche bolalo ale coz mam zrobic :)

pozdrawiam goraco buziaczki :)

Agatka GRATULACJE!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Też bym chciała już mieć maleństwo przy sobie :)
A gdzie rodziłaś no i pochwal się ile waży i wogóle ;)Pozdrawiam

reklama
Agatko wielkie gratulacje!!!!!!!!Bardzo sie ciesze! no i wydaje mis ie ze jestes zadowolona z porodu:):) Wazne ze masz dzidzie i ze wszystko oki!!!
Kitka wiesz ja ostatnio zaczynam juz panikowac z powodu porodu :):) za tydzien dwa wybieram sie do katowic do ordynatora i mam nadzieje ze on mnie uspokoi:):)

Do góry