reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hejka!!
Dziewczyny nawet nie mowcie o wadze  :p ja jak sie urodzilam mialam 4kg! :-[  To myslicie ze jak juz zafasolkuje to mi przyjdzie takiego grubcia urodzic  :laugh:  :D
A co do cisnienia, to ostatnio chyba kazdemu skacze przy takiej pogodzie, a co dopiero wam  :) Nic nie zrobicie trzeba kontrolowac dla waszych dzieciatek co by rosly zdrowe ;D
Kitkabb ja mieszkam w jednym z tych trzech 4 pietrowych bloczkow po drugiej stronie zywieckiej  ;D
LILITH a moze popros swojego chlopa niech cie plecki wymasuje  :D moze troche przejdzie  :D   

reklama
Hej Dziewczyny :)

Starsznie dawno mnie tu nie bylo ale mialam duuuuzo pracy. Cos widizalam ze sie tu umawiacie :D ja co prawda mieszkam w Kozach ale do Bielska to przeciez bardzo blisko, wiec moze wprosze sie tak delikatnie na jakies male spotkanie ?!?! Tak jak Wy juz nie moge wysiedziec w domu. Ja mam termin na sobote 4.02 ale chyba bede musiala poczekac troszke dluzej:(. Za niedlugo to zwarjuje bez mojego Malenstwa :(

Pozdrawiam goraco :)

Agatko ale to zlecialo!!!!
Ja tez bym byla za jakims spotkaniem ale jaks ie zrobi cieplej troszke:(
Ja sie urodzilam i wazylam 2800 :) i tez jestem niewielka hihi mam 158 cm:) Mi wszyscy mowia ze mala wazy za duzo i dlatego sie przestraszylam....

Agatka_BB i AGUSIAAA  WITAM SERDECZNIE!!!!!
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem!!! ale tez dopiero na wiosenke  ;) moze wtedy juz bede zafasolkowana  :laugh:
Wy z malenstwami a ja z brzuszkiem i fruu na spacerek  ;D a jak mi sie nie uda to zawsze moge wam zabawiac malenstwa!  ::)  :laugh:
Ale z was szczesciary  ;D Ciesze sie waszym szczesciem!!!!! ;D

Widze że z Kallusi jakaś niania wyjdzie ;D
Też bym się pisała na wiosenny spacerek ;) Jak najbardziej,czasami też tatusia pośle zebym się mogła zdrzemnąć np. po nie przespanej nocy ;)Ale oby dzidzia słodko spała w nocy jedynie na karmienie.
Trzymajcie się cieplutko
Ja dzisiaj na zakupy do Tesco po góre owoców,jogurcików,może coś słodkiego ;D ;)

Jasne ze dopiero na wiosne.Teraz juz sie nigdzie z domku bez Meza nie ruszam bo w kazdej chwili moge potrzebowac transportu do szpitalka:) a na wiosne to juz z wozeczkami sobie pojedziemy:) na jakies dobre ciacho albo lody :D marze juz o jakims spotkaniu z kims. No coz ale poczekam jeszcze troszke. Tak siedze i mysle sobie, ze dobrze bedzie miec jakies znajomosci z takimi Maluszkami przynajmniej nasze pociechy beda mialy sie z kim bawic :)

trzymajcie sie cieplutko i Wasze Pociechy tez :)

Dokladnie tez tak mysle!! Zawsze moglybysmy sie umowic nawet do Cyganskiego:) Posacerowac zjesc cos dobrego:) Wikoncu pozniej bedzie tak cieplutko:) nie to co teraz:) i z czasem nasze dzidzie wlansie beda sie mialy z kim bawic juz od najmlodszych latek:) A my bedziemy mogly sobie poplotkowac:):)
To bardzo mile jak mozna sie z kims gdzies wybrac i pogadac:)bo takie siedzenie w domu i przezywanie ciagle emocje to dla nas nic dobrego:(

Agatka a jak tam z tym czopem? czy to falszywy alarm byl?
Kitka ja tez wczoraj bylam ale nie w Tesco tylko w Kauflandzie po jabuszka bananki pomaranczki niam niam :):)
A w Tesco sa super ciuszki czasem!naprawde mozna fajne rzeczy z przeceny kupic:)

No to byle do wiosny!!!!!!!!!!!! ;D
Niop a ja zakupiłam 2 kilo mandarynek,pare bananów,kilo jabłek,Kinder Pingwi (czy jakoś tak to się pisze ;) pychotka ),jakieś serki Bonjour i coś tam jeszcze :)
Ale się bede opychać ;)

reklama
Mmmmmm nawet nie mowcie o slodkosciach  :p Ja wlasnie pochlaniam rodzynki w czekoladzie mmm pychotka :laugh:
Agatka_BB JA TO DOPIERO ZAJARZYLAM ZE TO JUZ ZA 2 DNI !!!!Trzymaj sie kobietko juz za chwile bedziesz z dzidzia w domku !!! ;D  ;D
kitkabb A co tam moge byc niania  :laugh: choc rola MAMY bardziej by mi pasowala  :laugh:
Ale narazie  walczymy pod koluderka i zobaczymy moze tym razem sie uda  ::)

Do góry