reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cześć :)
Mam nadzieje że się jakieś znajdą ;)
A jeśli tak to chciałam się dowiedzieć w jakich szpitalach będzie rodzić i kiedy :)
Pozdrawiam Kinga

reklama
witam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamy i te istniejące już
ja mam termin na 10.lutego na  godz 7.00. jedziemy jak na wyrwanie zęba.żadnych niespodzianek (mam nadzieję ) ponoć będę mamą ślicznego Kacperka.Dwóch facetów w domu... nie wiem jak to się skończy jeśli mój malec będzie kieszonkową wersją mojego męża...   :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Widzę, że temat Szpitala Wojewódzkiego.Ja też tam rodziłam.Do porodu miałam znajomą położną ze szkoły rodzenia i sam poród wspominam suuuuper.Znacznie gorzej było już z tym, o czym pisze ifkantka, czyli z opieką po porodzie i z pomocą przy dziecku.Myślę,że niezależnie od szpitala, wszystko zależy od tego, na jakich ludzi się trafi.Wszystkim oczekującym życzę dużo spokoju i optymizmu, bo to najważniejsze.

Witam :)
Też jestem z Bielska i jako przyszła mama bardzo się cieszę że za niedługo będe trzymała moją Kruszynke w rękach ;)
A dużo wskazuje na to że to będzie dziewczynka ;D
Termin mam na 22 marca, chodze do dr. Kastelik do Beskidzkiego a rodzić mam zamiar na Wyspiańskiego bo też się nasłuchałam o wojewódzkim :(
A na Wyspiańskiego 2 znajome rodziły i chwalą sobie no i wiem co dokładnie mam wziąć ze sobą do szpitala
Pozdrawiam przyszłe i obece mamusie ;)

Witaj Kitka!!!
jak to wogole milo wiedziec ze sa mamy z BB :) a ja bidna sama w domus ie mecze zamiast umowic sie gdzies na lody:) hihi

witam
jestem z Cieszyna
poród będzie w Eskulapie 10.lutego
już nie mogę się doczekać - mam wrażenie że mój brzuch sięga stóp
pozdrawiam
marzena :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Troszke tu ucichło ;)
Jak się czują mamuśki?Ja się jakoś w nocy nie wysypiam.Budze się często nawet mleko z miodem nie pomaga :(
A w czwartek na wizyte kontrolną ;D
Już się nie moge doczekać ;)
Pozdrawiam

Owszem ucichlo...szkoda wielka:(
A z jakiej czesci BB jestes? ja chodze do ginka na Karpackim -Lasatowicz i jestem zachwycona! Wizyte mam w przyszly poniedzialek i tez niemoge sie doczekac:):)
A czuje sie tak soie ,,,coraz wiecej dolegliwosci..i tez zle sypiam:(

LILITH ze Złotych a do ginka do Beskidzkiego Centrum do Kastelik, fajna babka ;)
Mi jedynie co dolega oprócz nie zasypiania to ból w pachwinie że czasami przy przewracaniu zaczne narzekać 8)
Nawet plecy już mnie nie bolą no i te roztępy małe na brzuszku :( ehhhh..............
A tak to dzidzia szaleje w brzuszku ;D
Trzymajcie się ciepło w te mrozne dni

reklama
Kitka to super ze nie jest az tak zle!! ja ostatnio mam zle ndi bo znow ciagle wymiotuje:(:( i mala od 2 dni sie mniejw ierci ale na zaczepki reaguje:)
Na Zlotych mam babcie i tate:):) ale tam u was okropnie slisko i ciezko z parkowaniem hihi:) a do ginka to gdzie to? bo zrozumialam ze na beskidzkim:) najwazniejsze ze sobie chwealisz i jestes zadowolona!!
aha a ja jestem ze Slonecznego:)
Pozdrawiam i uwazajcie na siebie!!

Do góry