reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No u nas gorączka przeszła i nic więcej się nie wykluło, ale zrobiłam badanie moczu i posiew Kubusiowi, i idę jutro z wynikiem bo coś ma zły ten wynik, więc może gorączkował od bakterii w moczu:(

reklama
Ivette to daj znać co i jak z wynikami.
U nas wywiesili dzisiaj listę przyjętych do przedszkola Moje są ale dzieci 3 letnich oczekujących ponad 30 plus jeszcze pare 4 i 5 latków normalnie masakra.
U nas Natalia goraczlki dalej już nie miała ale za to jakoś ją czyści od niedzieli biedna i mówi że ją brzuszek boli, zobaczymy co z tego wyniknie. Patka za to ma mega katar i do tego znowu doszły te ataki kaszlu w nocy ciekawe czy się to rozwinie na gorsze oby nie.

hej hej:)

ja po wizycie, Kubuś ma złe wyniki moczu, jakaś bakteria, ponoć jej dużo no i teraz Furaginka z Wit.C podwójna dawka i już jest spokojniejszy, ja myślałam że płacze w niebogłosy od ząbkowania a płakał chyba bo go pęcherz bolał :szok:

ale już po dwóch dniach dawki jest lepiej, a gorączka ustąpiła samoczynnie

Pogoda super, nie mogę się przyzwyczaić, nie wiem jak Kubusia ubierać, nie wiem czy ubieram go za ciepło czy za lekko, nie mam wprawy już ;-)

Hej ja tak szybciutko,żeby nie było że o was zapomniałam.Wróciłam z pracy bo pracujemy do 23(musimy przygotować sklep na następny dzień tak do piatku),jestem juz padnięta do tego Mati ma kosmiczny katar gorączkuje i obawiam sie co będzie dalej.Myślałam,ze w przyszłym tygodniu po tym szale świątecznym będzie lepiej a tu ***** przeciez majówka i ten weekend więc juz dzisiaj powiedzieli o 12 fajnie

No u mnie juz lepiej ze zdrowiem Patki wczoraj była słaba gorączkowała a dla zabicia czasu jak siedziała w domu wysmarowała sie kremem nivea CAŁA łacznie z włosami jak ją zobaczyłam po pracy to myślałam że zawału dostanę a że chora to nawet jej wykąpać n ie chciałam i chodzi teraz z takimi tłustymi włosami .
Przespała od 23 do 7.30 cały czas wiec rano wstałam w szoku i szłam sprawdzać czy z nią wszystko ok.
Natka moja na diecie od tygodnia i ma kilogram mniej aż sama sie cieszy tylko teraz te święta idą muszę ją pilnować i siebie też.
No miłego dzionka życzę ja po pracy w planie mam sprzątanie domku no i lekkie prace w kuchni, ale widziałam dziś rano ze do sąsiadki przyjechała wnuczka więc myślę że zajmie mi sie dziewczynkami i porobię sobie wszystko w przyśpieszonym tępie.

O rany padam ale mam zajob w pracy co prawda nie taki jak Basiek ale dzisiaj już ledwo żyję dobrze ze jeszcze 2 godz i wolne.
Dziewczyny Zyczę wam ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA zdrówka dla pociech i dla was wszystkich.
Całuski pa

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

xxxxxxx.gif
pencil.png

HALOOOOOOOOOOO
Takiej ciszy to tu chyba jeszcze nie bylo:-(
Dziewczynki co z Wami? Jak Wasze pociechy? Zdrowe jesteście?
Ja jestem na skraju wyczerpania nerwowego pod hasłem REMONT! Juz mam dosyc, serdecznie dosyc. A do konca został jeszcze jakiś tydzien:-/. Mieszkanie i remontowanie w jednym miejscu to jakaś abstrakcja dla mnie:-(. Ale bez względu na to wszystko i na wysiłek jaki w to wkładam czuję się superrr i mam nadzieje, że do końca tak zostanie:-). Zdecydowałam się jednak na drugi poród w Eskulapie i jestem umówiona na 2 czerwca na wizytę przedporodową do Dr Biernackiego.
Dominik zdrowy, szaleje i matce odpocząć nie daje:-). Czekamy na wyniki rekrutacji do przedszkola... Bo mają być niby do 10 maja.
Dajcie znać co u Was,bo się martwie:-(. A ciężarnej martwić nie wolno łobuziary:-):tak::-D

reklama
No właśnie ja tak zaglądam codziennie a tu taka cisza ze sama z sobą nie będę pisać.
Natka obudzila sie dzisiaj z gorączką i ma już wolne od przedszkola do środy ma czas sie wyleczyć. Patka spoko tylko katar ma ale on już u niej trwa ok miesiąca jak nie więcej więc to chyba alergia. Ja też katar mam który bardzo mnie wkurza.
Jutro weekend a pogoda ma sie spierd.. szlag mnie trafi jak człowiek wolne ma to nawet do ogrodu nie można będzie iść, a ja już jestem na etapie wsadzanie kwiatków do skrzynek dzisiaj mam jeszcze w planie dokupić resztę.
Prychatka współczuję remontu masakra, a co do przedszkola to jakoś długo to u was trwa my juz mamy miejsca zaklepane ale na liście oczekujących 60 dzieci coś strasznego. Kumpel chciał dać corcie wnioski składał w 4 przedszkolach i w nigdzie jej nie przyjęli normalnie paranoja.

Do góry