reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej. Ja wczoraj bylam z TZ u gina. Dzidzia ladnie rosnie. Dostalismy plytke z usg, na chwile 3d widzielismy. Maluszek nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami. Lekarz powiedzial ze cos tam sterczy ale glowy nie daje ze to chlopczyk. Tak poza tym u nas remont ktory mnie wkurza. No i ta pogoda. Uciekam bo nie chce wam marudzic ;-)

Witam
Co to za djabelny wirus znowu się w powietrzu kręci:no:,dzisiaj najpierw po powrocie z zakupów rozgorączkowała sie Angela a na wieczór Matek.Maja tak w granicach 38,8-39,4C-szaleństwo:baffled:.Najgorsze jest,to że do południa ciężko mi było zbic ta temperature Angeli a teraz walcze z obojga,chyba pójda w ruch czopki bo syropy wymiękaja.Nie kaszla nie maja jakiejś objawy choroby,cholera wie o co chodzi:crazy:
Oby to nic grożnego nie było.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życze pa:happy:

U mnie faktycznie chyba to ta trzydniówka bo jak narazie od wczoraj popołudnia gorączki brak dzisiaj Natalia już szaleje po polu i co chwila wpada do mnie żebym dotkła czoła czy ma gorączkę czy nie. A od jutra chyba mam tydzień wolnego dowiem się dzisiaj po 22 tyle roboty przeddemną. Spadam bo w piwku mi muchy zaczynają pływać.

Ja szybko chce się pochwalić,że u nas noc tez ok:tak:.Matek skończył gorączkować o 1 w nocy a Angelika przed 12-wydaje się mi,że to jakieś osłabienie:baffled:,oby.Dzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić:tak:.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać:rofl2:

Dzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić:tak:.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać:rofl2:
Przegapiłam Dni Łodygowic w tym roku :angry:

Ale w Węgierskiej Górce i w Żywcu już na pewno będę, chyba że znów będę miała nakaz leżenia w łóżku :-)

Cieszę się, że już wszystko z Waszymi dziećmi w porządku :-)

Ivette - mnie też pociekła ;-)Będziemy musiały kiedyś nadrobić :-D

reklama
Do góry