reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

MEEGI- Dalas mi do myslenia ta propozycja. myslisz ze nie byloby problemu z terminami? No i czy to nie bylby dla Ciebie problem? MERY- Udanej impry! Super ze moglas liczyc na pomoc meza i ze z dziecmi lepiej. Kusisz mnie tym plackiem i chyba sama zapoluje na truskawy i placek zrobie. IVETTE73- Witaj. Ja niestety nic nie wiem o pessarze. Do poniedzialku juz niedaleko tak wiec lez, wypoczywaj i badz dobrej mysli :-)

reklama
Witaj Madziq

Evcia to przemyśl ta propozycję. Decyzja należy do Ciebie. A dla mnie to nie jest problem.W razie czego woził by nas mój mąż. Ja jakos prawka sie nie dorobiłam.
A co do terminów to jakoś to zorganizujemy.napewno cos wymyslimy. Temat otwarty.

Witam nowe mamusie!:-)
Ivett faktycznie jak mnie pamięć nie myli to byłaś tu kiedyś,a wiadomości które nam dzisiaj przynosisz nie są zbyt dobre:no:.Na temat tego pessarza braki mam w swojej wiedzy więc niestety nic nie pomogę:no:,ale za to trzymam mocno kciuki,żeby Kubuś wytrzymał do swojego terminu i było wszystko ok:tak:.
Evcia jak juz zrobiłaś ten placek z truskawkami to może po sasiedzku zrobimy jaki wpad na kawkę?!:-D
Merry udanego spotkania rodzinnego,nie daj się Wiesi wyprowadzić z równowagi to twój dzień:happy2:
A co u nas?Dzieciaczki spoko kaszel praktycznie ustapił katar juz tez dał spokój tak,że zdrówko wraca na miejsce:tak:.Z Matkiem wrócilismy do ćwiczeń nad sikaniem do nocnika idzie nie żle,Andzia powiedziała mi że jest Matek "kumaty"to chyba dobrze:confused:.
Angela dostała propozycje wzięcia udziału w kastingu do zdjęć z jakąś kolekcja letnią:szok:.Na początku smiałam się z tego,ale wszyscy znajomi i rodzina przekonała mnie,że powinnam z nia jechać bo ona jest bardzo ładna i ma duże szanse a i przygoda dla niej.Więc dzisiaj odpisałam meila do pani,która ja dojrzała w internecie i zobaczymy co napiszę,chociaż nadal jestem do tego pomysłu,samego jechania nie zbyt dobrze nastawiona:dry:.Uważam że jest za mała,zobaczymy co z tego będzie.A czy któraś z was wie coś na temat tych kastingów w Bielsku?Weekend pracuje,więc wszystkim leniu****ącym życzę udanej pogody pa:cool2::-)

ivette73 ja miałam założony pessar w pierwszej ciązy , bo ujście otwierało mi się już w czwartym miesiącu. No i musze przyznac ,ze czułam się z tym fantastycznie. Mogłam chodzic ... a nawet tańczyć :-) bez obaw ,ze ujscie się jeszcze otworzy. oczywiście nici z seksu :-( no ale cóz. ważne ze moje dzieciątko dotrwało do planowanego terminu porodu. Załozenie nie jest bolesne , troche nieprzyjemne jest zdejmowanie tego krązka.

MEEGI- a na kiedy teraz planujesz wizyte? MADZIK- Witamy :-) BASIEK- Ciasto dopiero zaczne robic jak mala zasnie. My z TZ takie lakomczuchy ze obawiam sie ze zjemy je nim zdazy wystygnac :-D. O ile mi wyjdzie ;-). Wow, to na prawde swietnie ze zainteresowal sie ktos Twoja corcia. Ja na Twoim miejscu bylabym strasznie dumna i wykorzystalabym szanse.

Evcia ja mam wizytę w poniedziałek. Nastepną.... nie wiem pewnie gdzieś za miesiąc. Z doświadczenia wiem , że terminy do Biernackiego i tak sa miesięczne. Także myslę,że w lipcu spokojnie uda sie jakoś wybrać razem. Ja zarejestruje się od razu w poniedziałek. Moge też zarejestrować Ciebie jeśli bedziesz chciała.

Dziewczyny prosze o radę. Może tez miałyście z tym problem. Od kilkunastu dni mam okropną zgagę.Co bym nie zjadła okropnie pali w gardle. Macie jakieś sprawdzone sposoby??

reklama
Do góry