reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

OOOO dopiero teraz obczailam ten watek :):)
Ja jestem z bielska (pozdrawiam Czechowice - rodzina i Bysta - znajomi) :):)
termin mam na 4 maja i to bedzie na 100% coreczka :):)

reklama
1 lipca. Jesli moge spytac to gdzie rodzilas??? wogole dziewczyny gdzie macie zamiar rodzic (wojewodzki, szpital 1-ynka, czy moze prywatnie). Ja wybralam wojewodzki ale nie wiem czy dobrze zrobilam dlatego pytam.A moze ktoras z Was wie jak to wyglada w tym szpitalu.Co daja dziecku a czego nie daja, jak personel sie sprawuje i wogole takie rozne rzeczy mnie interesuja.Jakbyscie cos wiedizaly to dajcie znac :)

pozdrawiam

Z tego co wiem to Wojewodzki to rzeznik....powaznie...sporo sie naczytalam na roznych innych forach....Ten na Wyspianskiego ma byc/luhb juz jest wyremontowany i tam jest super podejscie do pacjentek!!! Escalup tez jest oki!! ale tylko wiem ze slyszenia i z tego co kiedys czytalam na noworodku np. :)
Ja rodze w Katowicach na raciborskiej:):) mozna tu o nim przeczytac:

http://www.szpital.net.pl/index.php?y=2&x=11&x1=7&b=0

Agatka BB
Rodziłam w Eskulapie i już wkrótce wklepię skrót naszej rozmowy z Listopadówką o tym szpitalu.
Na razie pozdrawiam!

Lilith czemu wojewodzki to rzeznik??? Esculap to prywatny jakis szpital jak to tam wyglada???
A na Wyspianskiego to co to jest??bo nie bardzo kojarze ta ulice

Witam,
Jestem z BB rodziłam w Szpitalu na Wyspiańskiego (to zwykły szpital jakich wiele) ale nie mogę złego słowa powiedzieć,a nie miałam zapłaconego lekarza na każde zawołanie i było wszytko w porządku. Podejście do młodej matki i pomoc po porodzie i przy karmieniu.
Jeśli chodzi o Eskulapa - powiem tak- fajna prywatna kliniczka jest OK, ale do momentu kiedy trzeba Ciebie albo dzidziusia wsadzić do inkubatora albo w jakiś sposób leczyć - wtedy i tak jedziesz do Wojewódzkiego (odradzam!!)

O dokladnie takie same opienie slyszalam...
a co do wojewodzkiego to ze tam ida na ilosc a nie na jakosc...mamy byly nie zadowolone...nie wiem jak to jest teraz...ale pamietam ze ciocia meza chodzila prywatnie do ordynatora i tylko dzieki temu miala lepsze traktowanie...jak ja tam bylam na izbie i przyjechala kobieta rodzaca to jej powiedzieli ze niema miejsc i juz....masakra

Agnieszka18 a jak jest dokladnei w tym szpitalu ?? chodzi mi o takie rzeczy jak sale z dziecmi czy bez?? co do szpitala ze soba musialas wziasc?? to jest prawda ze go odremontowali?? jak personel??

kurcze chcialabym z Toba pogadac moze podalabys mi swoj numer gadu??

Chyba odchodze od tego wojewodzkiego, ja tez wiele rzeczy niedobrych o nim slyszalam ale jakos tak myslalam ze moze to nie do konca prawda ale chyba jednak tam nie pojade, wiec bardzo Cie prosze Agnieszka18 podziel sie ze mna swoim doswiadczeniem z tego szpitala gdzie Ty bylas.

Agatko polecam ci bys poszla tez na inne fora popatrzec lub bys poprostu poszukala opinie innych mam!! na gazecie jest sporo tematow i mozesz tam zalozyc o tym szpitalu!napewno mamy z BB sie wypowiedza:):)
przede wszystkim sie nie stresuj!co ja mam powiedziec jadac do Katowic hehe :)

reklama
Do góry