reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatka_BB nie ma problemu pogadać , z tym że ja rodziałam 10 lat temu i nie potrafie powiedzieć jak jest dziś, wiem jak było wtedy i oczywoście mogę sie tym z Toba podzielić.
Mój GG 1750088
Pozdrawiam,

reklama
Kurcze to troche dawno :( teraz moglo sie jzu cos pozmieniac. Skad ja mam wziasc informacje na temat tego szpitala?!!??!!?:( Jestem zagubiona w tym wszystkim!!!

Cześć, my również jeteśmy z Czechowic Dziedzic, mieszkam tu od 1,5 roku, i troche mi tu smutno bo nikogo nie znam,a pochodzę z bardzo daleka .Pozdrawiamy

Witaj mamoweronisi!!!!!!!!!

Agatko ja wsumie zadko jestem a jak jestem to sie ukrywam:):) wiec jak co to pisz jak bede to odpisze odrazu lub poprostu pozniej:):)

Witam bardzo serdecznie! Jestem mamą jedenastomiesięcznego Antosia i mieszkamy w BB :)
Ja rodziłam w wojewódzkim i nie uważam, żebym rodziła u rzeźnika. Choć oczywiście mnie nacięli, ale to dobrze, bo gdyby tego nie zrobili mogłoby się wszystko znacznie gorzej skończyć. Pomimo nacięcia i tak pękłam. Te nacięcia już dawno mi się zagoiły a po pęknięciu została blizna. Przy porodzie było wszystko ok, jeżeli chodzi o personel i trafiłam na bardzo miłą lekarkę, która dodawała mi otuchy i spokoju. Co do opieki potem to mam trochę żalu, przyznaję. Miałam duże problemy z karmieniem i ciężko było znaleźć kogoś do pomocy. Ale bardzo ważne dla mnie było to, że dziecko miałam cały czas przy sobie w pokoju. No i pokoje są w porządku 1 lub 2 osobowe z łazienką. Nie wiem czy ten szpital jest lepszy od Wyspiańskiego, ale nie jest zły.Pozdrawiam i życzę spokojnego i radosnego oczekiwania na dzieciątko.

Ifkantka to nic tylko sie cieszyc!!! ja tez tam znam pare milych lekarek ale niestety mniejsza liczbe:(:( ale teraz najwaznijesze ze dzidzia jest z Toba!!!!!!!zagladaj do nas jak najczesciej!

LILITH a ja pochodzę z Lesznej Górnej to koło Ciebie jakieś 10 km ale mieszkam w Krakowie.Miło spotać kogosikej z tela ;D ;)

reklama
Do góry