reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Lilith, biedaczku! Wspolczuje bardzo! Twojemu maluszkowi chyba jest za dobrze u ciebie w brzuszku, ze tak niechetnie pcha sie na ten swiat!
Czemu moze byc problem z wielkoscia dzidzi? A nie mogliby zrobic cesarki czy chcesz rodzic naturalnie?
POWODZENIA LILITH i duzoooooooooooooo zdrowka!

reklama
LILITH trzymaj się kobitko,będzie dobrze :) Dzidzia lada dzień wyjdzie i bedziesz najszczęśliwsza na świecie :)
W końcu zrozumie że mama czeka na nią po drugiej stronie brzuszka ;)

LILITH - wszystkie trzymamy kciuki za malutką i za Twój bezbolesny poród,

Odzywaj sie jak cos sie będzie dzialo żebyśmy były na bierząco!!!

Powodzenia LILITH.A tak trochę na pocieszenie byłam dziś u gin, rozmawiamy na temat terminu a ona do mnie że mam się nie martwić bo wszystko jest OK ale widziała takie przypadki, że babka rano na kontroli zero objawów jak u cibie, a wieczorem już maluszka miała przy sobie. Tak więc może i tobie się uda. Trzymamy kciuki.

Pysia u mnie to jedynie moga wody odejsc bo szyja nie moze sie tak szybko rozejsc:(
Dziekuje wam bardzo ze o mnie myslicie! ja mam jeszcze wiekszego dola niz wczoraji dzis od rana chodze zas po schodach i sprzatam itd...a przeciez przez ostatnie 3 tyg nic to nie pomoglo:(:( juz poprostu nie wiem co mam ze soba zrobic:(
Sandra jak ja bylam w 38 tc to mala miala glowke jak na 41!! no i wazy teraz z jakies 3.5 kg....

ja sie poprostu boje ze to trzeba bedzie wywolywac takimi zastrzykami i to wtedy moze trwac nawet kilka dni:(:( straszne:(
No chyba ze sie okaze ze mala za duza to CC ...

Jej strasznie mi smutno:(:(

Lilith kochana! Wszystko bedzie dobrze! Musi byc - nie ma innego wyjscia! Mala rzeczywiscie moze byc calkiem spora, ale pewnie lekarze beda wiedzieli co robic, zeby bylo jak najlepiej!
TRZYMAM KCIUKI Z CALEJ SILY!!

Ciekawe jak tam AGUSIAAA?? Jak Jej poszlo?? I czy maluszek jest juz z nia??

AGUSIAAA pewnie już tuli szkraba :)
A co się dzieje z kallusią? ::)Bo dawnooooooooo jej nie było
LILITH trzymamy kciuki za Ciebie ;)Będzie dobrze ;)

Czesc Dziewczyny;)
Wczoraj sie dowiedizalam ze Agusiaaa jest w szpitalu i jeszcze nie urodzila..... biedactwo pewnie ja tam mecza:( Mam tylko nadzieje ze na patologii Jej nie polozyli bo to jest okropne dla psychiki.
Lilith a jak tam Twoje Malenstwo???

Jeszcze nie urodziła? :(
Oby wszystko było dobrze
Trzymam kciuki żeby maleństwo szybko i łatwo przyszło na świat :)

reklama
Dalej nie urodzila?? O kurcze...Biedna! Przeciez to juz kilka dni...

Ciekawe jak Lilith??[/b

TRZYMAM KCIUKI!

Do góry