reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

hej! u nas na szczescie mala tez nadal w brzuszku!!i niech dzielnie czeka do czwartku najwczesniej choc wierze ze damy rady dotrzymac do soboty!
pogoda faktycznie tragiczna choc dzis juz cos lepiej!
Ja od jakis 3 dni cierpie baardzo bo okolo 21 zaczynaja mis ie straszne bole , nie wiem co to (wczesniej myslalam ze od malej jakies nerwy mi naciska) i smieje sie ze ja faktycznie nie poznam ze rodze:):)

Teraz sie bycze i nic nie robie:) w przeciwnienstwie do poprzednich 3 tyg nie staram sie nic wylowywac:)

Caluski dla dzieciaczkow!!!

Agusiaaaa nic sie nie martw!!! jeszcze nie dlugo!

reklama
No Lilith niedługo Twój Wielki dzień :) bycz się bycz poki możesz hehe buziaczki dla Ciebie i maleństwa, już niedługo je utulisz:)
cieplutkie pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamuś :)

Lilith,
moze wrecz przeciwnie - to Twoje byczenie wywola porod :)
Duzo zdrowka i kolejny raz powodzenia i szybkiego, bezbolesnego porodu!

Lilith no wlasnie... juz niedlugo...
Sandra dzis mija mi termin wg miesiaczki... jesli nie zaczne rodzic to w czwartek mam wizyte i sie okaze co dalej...
Jezeli chodzi o "przyspieszacze" to u nas ani seksik ani spacerki nie zadzialaly jak do tej pory...

Izabeloko bardzo Ci dziekuje!!! nawet nie wiesz jakie to mile jak sie wie ze ktos o Tobie pamieta!!!!!:):)

Agusiaaa bo te metody sa do niczego!!:):) lepiej sie uspokoic i poczekac :) teraz nacieszam sie mezyskiem poki jestesmy w 2 :)

No dziewczynki sio na porodówke :D Taka piękna pogoda tylko z wózkami na spacerek ;)
Trzymam kciuki za szybkie i łatwe porody ;)
Buziaczki od Oliwki dzisiaj idziemy na szczepienie mam nadzieje że nie będzie bardzo płakać :( Trzymać kciuki :laugh:
A po poludniu na dłuuuugi spacerek :D

Juz jestem po wizycie u gina...
Jutro jedziemy do szpitalal na wywolanie. Mamy tam byc ok 8:00. Chciala mnie w sumie poslac w poniedzialek ale w poniedzialek nie ma mojego meza w domku a chcemy razem rodzic.... takze jedziemy jutro.... Dzidzia jest juz bardzo nisko, a wg usg to juz 1,5 tygodnia po terminie...
Trzymajcie za nas kciuki...

Kitka poslucham ciebie i sie wlasnie wybieram na spacerek....

Agusiaaa, trzymam kciuki z calej sily! Bedzie dobrze! Niesamowite, ze jutro o tej porze bedziesz juz miec maluszka przy sobie! Obys miala jak najszybszy i najmniej bolesny porod!
Bedziemy czekac z niecierpliwoscia na wiadomosci!!!!

reklama
Skopiowalam z majowek:(:(:( mam zbyt wielkiego dola by pisac:(

jestem...
no i jestem zalamana nawet sie nie rozpisuje...na KTG brak skurczy...choc czasem sie stawiala macica to sukces bo wkoncu cos sie zaczyna dziac:(
Mala tez zeszla do kanalu ale jeszcze nie calkowicie...ale ta moja szyja nieszczesna:( normalnie wyc mis ie chce caly czas:(
Szyja nadal zamknieta calkowicie i twarda! wyglada jakby jej spokojnie 2 tyg brakowalo:( (a pisalam wam w 36 tyg ze wygladala na 30 tc) wywolywac nie mozna skoro jest w takim stanie bo to nic a nic nie da...wiec w sobote tez nic z tego:(
W poniedzialek nsatepne KTG i potem wizyta u niego z USG itd.Moze byc problem z wielkoscia dzidzia:( W pozniedzialek jak co to zdecydujemy ale tak czy siak w srode ide do szpitala i beda dawac jakies zastrzyki itd bo takie wywolanie jak szyja sie nie zmieni nic a nic nie dadza:(

Jestem zalamana...powaznie....ide sie objesc lodami:(

Agusiaaa bardzo sie ciesze i trzymam mocno kciuki!!!
Mi juz kazal liczyc ruchy wytlumaczyl fajnie co i jak...oh....

Do góry