reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
LILITH, jutro wielki dzien (a jak nie jutro to pojutrze)!! sciskam mocno i zycze pwodzenia!!!

Czesc Dziewczyny !!! alleee mnie nie byloo !!U mnie wszystko w porzadku z dzidzia tez tylko na swiet bylam w domku a tam nie mam kompa a potem mi tu swintuchy odlaczyli necik a jak mi juz podlaczyli to siadl mi komp. najgorsze ze padl z moja praca mgr. wiec bylo goraco ale dzieki kumplowi zostala odzyskana ;D ALE ILE SIE POROBILO !!! :laugh:JAK TAK WSZYSTKIE BEDZIECIE RODZIC TO JA SAMA CIEZAROWA TU ZOSTANE :laugh: !!!
Mam nadzieje ze Agusia juz urodzila :) no i Lilus tez bo co dziewczyny przeszly to ich przynajmniej z tego co czytalam :laugh:
RYBKI TRZYMAJCIE SIE !!!!

AAAA to jeszcze raz ja !!
Agatka a co to za wielki chlop na tym zdjeciu :)czy wy razem z Kitka jakimis odzywkam karmicie malenstwa bo Oliwka tez taka wyrosnieta :laugh:
Ale Igorek i Oliwka sa CUDNI !!! ja tez zycze sobie takie sliczne malenstwo !!! MUSOWO !!! ;D
Ciekawe jak tam nasze mamuski sobie radza :) mam nadzieje ze juz sa po !uuuu az sie boje pazdziernika :laugh:

Kallusia niewiem jak tam u LilITH ale Agusiaaa niestety jeszcze nie urodziala:( Mam nadzieje ze obie urodza lada dzien...
a co do Igorka to masz racej jest wielki chlop :p ma 3 mieisace i 70 cm, a co najgorsze dla mnie to wazy 7 kg....... rece czasem odpadaja.

Pozdrawiam goraco

kallusia ;D jak to dobrze że sie odezwalaś w końcu ;) Bo brakowało tutaj Ciebie
No i fajnie że dzidzia rośnie zdrowo a do pazdziernika szybko czas ci zleci zobaczysz ;)A mój mały pucuś waży już 5600 ::)
W rękach ją czuć i najgorsze w kręgosłupie ::)
I trzymam kciuki za rodzące ;)

Dzieki Dziewczyny za mile przyjecie :) milo jest wracac tam gdzie na ciebie czekaja ;)
No to tak za roczek po podnoszeniu takich ciezarkow to na strong woman sie wybierzecie :laugh: ale najwazniejsze ze kluseczki sie cudnie rozwijaja i sa zdrowe ;D zreszta kto by tam chcial takiego chudelaska co nawet tluszczyku na tych swoich kochanych nozeczkach nie ma :-* :-* takie to kochane wiecie te faudeczki na noziach u dzieci KOCHAM JE mmmmmm :laugh:
A tak co do wagi to wlasnie podczas swiat sie dowiedzialam ze moj Tomek wazyl 4200 a jego brat 4700 TO PRZY MOIM 4000 TOchyba niezlego paczusia mi przyjdzie rodzic :laugh: Ciekawe czemu nie mowili tego wczesniej :laugh:
no to sie nam Agusiaaa wymeczy ciekawe dlaczego ja tak dlugo trzymaja ???
Lili z tego co wiem jak nie urodzila wczoraj to dzis ma cc wiec szybko pojdzie :) mam nadzieje :laugh:
OBY WSZYSTKO POSZLO DOBRZE !!!!!

Hej dziewczyny!
Wpadlam zobaczyc czy sa jakies wiesci o Agusi i Lilith. Biedna Agusia - dalej nie urodzila?? Ile to juz??
A Lilith pewnie juz tuli maluszka...W koncu jak wczoraj nie urodzila to dzisiaj mieli ja ciac.
Trzymam za nie kciuki!
Pozdrawiam i scickam.

reklama
Witam, Agusia miała wczoraj drugą kroplówkę z wywołaniem porodu, pierwsza próba niestety nie zadziałała, jak druga nie zadziała to trzecią ma mieć w sobotę. Niestety nie wiem jaki był efekt drugiej próby bo wyszłam już ze szpitala z NASZĄ KOCHANĄ EMILKĄ. Tak się fajnie złożyło że leżałyśmy z Agusią na jednej sali w szpitalu :) i przez przypadek zgadałyśmy się że znamy się z forum :laugh: Trzymam za nią mocno kciuki bo już biedna siedzi w tym szpitalu tak długo...

Do góry