Witam dziewczyny w ten wietrzny dzień jak tam przygotowania do świąt ja zlewam wszystko troche posprzątałam ide zaraz jakiś placek upiec karpie mocxzą sie jutro będe smażyć no i tyle. Moi rodzice i siory z rodzinami jadą na świeta do Wisły ja zrezygnowałam bo taki wyjazd z 2 dzieci chyba by mnie wykończył bo mala nie śpi nigdzie indziej ty;lko w swoim łóżeczku i na polu w wózku a że pogoda nie odpowiednia to lipa. Tak więc zostaliśmy zaproszeni do teściów na wigilie i Boze NArodzenie SZOK pierwszy raz.Zobaczymy co to będzie teściowa zadzwoniła żebym jakież sałatki porobiła.
Co do prowadzenia pensjonatu to niepolecam może Brendy się ze mną zgodzi. Moi rodzice mają mały hotelik przy domu koszmar nocki nieprzespane bo zawsze zjawiał się jakiś zbłąkony gość cały czas jesteś przywiązany do biznesu 24 godz na dobe święta sylwester cały czas teraz jadą właśnie żeby sobie odpocząą i zamykają interes pierwszy raz.
Prezenty już pokupowane też kupiłam Natce kuchnie z mini Tefal taka elektryczna mam nadzieje że sie jej spodoba znikam bo jęczy Natka i cholernir mnie wkurza
Co do prowadzenia pensjonatu to niepolecam może Brendy się ze mną zgodzi. Moi rodzice mają mały hotelik przy domu koszmar nocki nieprzespane bo zawsze zjawiał się jakiś zbłąkony gość cały czas jesteś przywiązany do biznesu 24 godz na dobe święta sylwester cały czas teraz jadą właśnie żeby sobie odpocząą i zamykają interes pierwszy raz.
Prezenty już pokupowane też kupiłam Natce kuchnie z mini Tefal taka elektryczna mam nadzieje że sie jej spodoba znikam bo jęczy Natka i cholernir mnie wkurza