reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka Ty moj peszku chodzacy :-( ale głowa do gory, napewno wszystko jest ok i nie masz sie czym denerwowac :tak:
Mery nie wiem jak mala wagowo stoi niestety... ja mam dosc maly brzucholek... ale nie wiem czy ona taka kruszyna czy wod mam malo ... :baffled: pani doktor mowi jednak, ze wszystko w porzadku... :sorry2:A Ty szoruj te podlogi, moze cos w koncu Cie pocisnie :tak::-D ja sie modle w duchu, zeby mnie tak mala nie przeciagla bo sie chyba potne :baffled: teraz czekam az mi wybiora malej ciuszki. Reszte prania zrobie jutro, bo dzisiaj mnie sie juz oczka zamykaja powoli :-)
Czytalam dzisiaj watek "Poród na wesoło". Przeczytajcie sobie...mnie strasznie jakos to podnioslo na duchu :-):-):-)

reklama
A co tu wczoraj byla taka cisza? Powariowałyscie czy co? :dry:
Ja wczoraj pol dnia prasowałam ubranka... dzisiaj mnie czeka powtorka z rozrywki z tym, ze bede prasowac posciel i reczniki dla malej i wypiore pieluchy :-) 2 sierpnia mam wizyte w szpitalu. Ale nie trzescie sie - tylko wizytowa :-) umowilam sie wczoraj z polozna, ze pokaze mi szpital i zrobi mi KTG :tak:

Mery wysypałaś się juz czy jeszcze ? :sorry2: Dajże babo jakiś znak ! :tak:
Bernadka jak tam Twoje piersiątko ? Bylas u tego lekarza czy jeszcze nie? I mam nadzieje, ze problem jajnikowy juz Ci przeszedł... :tak:
Sandra Ty na wolnym to nawet do Ciebie nie pisze :-p
Agusia jak tam urlop ??? Wracasz juz czy nie ? :-p:-D
Daisy i jak boje z przeprowadzką ? :-)

Odezwijcie się cos laseczki bo normalnie mnie trzepie :-D

hey
Ja dzis w pracy byłam 1 raz po chorobie i było ok:tak: choc nie chciała mi sie zabardzo rano wstac
A wizyte mam umówiona na przyszła srode wiec trzymcie kciukasy

Teraz czekam na ubezpieczyciela bo chcemy sobie wykupic pakiet ubezpieczeniowy dla rodziny ma byc o 18 :)
Brandy moj cycuszek czeka na badanie hehehe i boli:baffled:

No w koncu sie ktos odezwał :-):tak::-)

Bernadko to dobrze, ze w pracy wszystko ok :tak: a z cycuszkiem napewno bedzie wszystko ok :tak: kciukasy trzymam mocno, ale nie za mocno, zeby nie odpadły :-D
Caly dzien leje... sznurek i do lasu tylko... :-( Humor dupiaty, slaba jestem... chyba bede gnic do konca dnia :cool2:

Mery... co u Ciebie... dalej 2w1????
Bernadko... kiedy masz to badanie.... bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo ok
Daisy... miałam problem jak cholera.... ale jak tu zagladlam to juz wiedzialam ze to ty

Ja juz wrocilam tydzien temu... jak ktos ma ochote to zapraszam do ogladniecia fotek na n-k....
urlopik byl udany... super wypoczynek...

Cześć Mamuśki ;-)

Mery, co tam u Ciebie ??:confused::dry: Napisz coś albo niech Twój mąż napisze, że np. już masz dzidziusia, bo jakoś milczysz a zawsze Twych postów było pełno ;-):-)

Aga widziałam i zazdroszczę takich wspaniałych wakacji ;-) ale na razie mogę jedynie pomarzyć, bo albo mieszkanie albo luksusy :-) :-D

Bernadko a co z Tobą?:dry::confused::baffled: Ja też, kiedy miałam coś w piersi i potem okazało się, że to nić groźnego, więc będę trzymać kciuki by tu też się tak okazało.

Brendy a co u Ciebie szalolnka mamuśko :-p jak tam Amelka daje się już we znaki? A co do ktg ;-) fajne jest to badanie wiec luzik na bank będzie ok, moja Zuzia zawsze na ktg spała - jej to badanie i ten piszczek, którym czasem pobudzają nie przeszkadzał i ona miała to w nosie ;-)

Pozdrawiam i znikam do sprzątania, jeszcze mam masę układania w szafkach i komodach - a na dodatek w sobotę jeszcze chrzest wiec urwanie głowy i cyrk na kółkach :-p

Całuski i do sklikania

hey dziewuszki:-)
Mery trzymaj sie kobietko!!!!!!!!!!
Brandy ojjjj pogoda totalnie daremna buuuuuuuuuuuuu
Deisy- NO TO FAKTYCZNIE MASZ KUPE ROBOTY :szok: a chrzciny robicie w restauracji czy w domku??

co z tym spotkaniem proponuje przyszła sobote-Brandy mam nadzieje ze sie dokulasz na mrozona kawke:tak:

Deisy-i Ciebie bym chetnie poznała :)
Luandzia-wracaj kobieto do nas
Sandra-a Ty co nas tak ostatnio zaniedbujesz:confused:
Agusia badania mam w przyszła srode:baffled:

Hej mamuski :-) my wlasnie po sniadanku i zabieramy sie za prasowanie pościeli :tak:

Daisy dasz rade tym porzadkom :-):tak:choc faktycznie roboty masz w 3 i pół ;-)

Bernadka bardzo chetnie się dokulam w przyszła sobote na kawke mrozona :tak::-D:tak: akurat bede zaraz po wizycie w szputalu, wiec odrazu sie podziele wrazeniami :sorry2:

Mery nie daj się !!!! I dawaj znać jak najczesciej !!! :tak::tak::tak:

reklama
hey

Mery mam nadzieje ze jestes juz szczesliwa mamusia po raz 2:tak:
Brandy no ja mam nadzieje:-D

To kto chetny jeszcze na spotkanko w przyszła sobote?? mysle ze tak na 10 rano??czy wolałybyscie popołudniu?? to moze wtedy na 16?? no jak uwazacie- i oczywiscie ze szkrabami!!

Natale mi cos rozkłada bardzo brzydko kaszle bylam dzis u lekarza ale osłuchowo czysta;-)
A my od 9 do 16 jedziemy na wczasy do Rewala:-D juz nie moge sie doczekac:-)

buzka dobrej nocki

Do góry