reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej kochane!
Ja na sekundke - MERY OGROMNE GRATULACJE! SUPER, ZE JESTESCIE JUZ W DOMKU! :tak::-) WKLEJAJ JAKIES FOTKI! SCISKAM!

A reszcie sle buziaki i do "uslyszenia" jak mi sie zajob w pracy skonczy :baffled::sorry2:

reklama
Mery Ty tam dbaj o siebie ... normalnie szok to, co przeżyłaś, ale ważne ze już w domku i że z córunią OK. Moc całusków od Zuzi i ode mnie, pozdrowienia od mojego męża i dużo zdrowia Ci śle.:-)

Dziewczyny a co z wami, czemu taka cisza, co:confused::confused:

Mery cale szczescie, ze juz jestescie w domu... a wspolczuje Ci strasznie tych przezyc :-:)dry:tragedia.... ale teraz odpoczywaj jak najwiecej !!! Buziaki ode mnie i Amelci :-D

Cześć dziewczyny !!!
Mery gratulację :-) mam nadzieję że czujesz się już lepiej czego z całych sil Ci życzę
W końcu trochę pogody :-) i możemy się z Zuzką potaplać w baseniku
mała ma już sześć ząbków i niebawem wyjdą kolejne dwa na szczęście wszystko odbywa się w miarę bezboleśnie
W połowę sierpnia jedziemy nad morze już nie mogę się doczekać żeby pogoda tylko była znośna
Brandy jak tam Amelka daje Ci w kość ? Już nie dużo Ci zostało ten czas strasznie szybko leci ( Zuzka za nie długo skończy rok:szok:)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny no i oczywiście wasze dzieciaczki :-):-):-)

Hej dziewczynki ....:-)
Mojej Amelce coś się powoli zbiera do wyjścia w końcu :tak: skurcze coraz częstsze.. w sobote wizyta w szpitalu na KTG... może już mnie tam zostawią:confused: zobaczymy...narazie jutro spakuję walizkę, bo to jedyna rzecz jaka mi została do zrobienia... Ale mała nie daje mi tak w kość jak kiedyś... teraz to tylko się wierci i coraz bardziej napiera na zmiane na pęcherz i chyba szyjkę :baffled:

Brandy, toć to na dniach juz moze byc :-D:shocked2::-D:shocked2::-D Kochana, informuj mnie odrazu jak tylko cos zacznie sie dziac :tak: wiesz - zwarta i gotowa bede jakby co ;-):-D;-)

Moje dziecko padlo wykonczone calodniowa zabawa w ogrodzie, wiec mam wieczor dla siebie :tak::-) Juz sie troche "odnowilam" ;-):-D

buziaki kochane!

Sandra... masz to jak w banku :-D zaraz jak akcja się zacznie to zostaniesz przeze mnie poinformowana :tak:;-):tak: i liczę wtedy na wizytę w szpitalu :-D teraz nie znam ani dnia ani godziny :sorry2:

Czesc ciotki klotki

Chciałam Was ogroooooooooooooooooomnie przeprosic ale niedam rady byc na spotkaniu:no::no: jest mi strasznie przykro ale mała mi sie troszke pochorowała:no: i nie dam rady byc-ale mam nadzieje ze wiecie jak sie chciałam z Wami spotkac
Brandy chyba sie przed porodem juz niezobaczymy kochana:-:)-( ale niemoge Natusi zabac a tym bardziej zostawic bo troszke goraczkuje mam nadzieje ze mi wybaczycie

Buziaki :*

Miski mnie niestety tez nie bedzie :-:)-:)-( coraz slabiej sie czuje... jeszcze jutro ta wizyta w szpitalu...nie wiem o ktorej tam zajade bo jade z tata .... przepraszam was bardzo :-(

reklama
Do góry