reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej kochane!
Mialam napisanego dlugiego posta to oczywiscie wylaczyli na kilka sekund internet i mi nie zapisalo :wściekła/y::no:
No to jeszcze raz :-p

Mery, ja tu zagladam, zeby sie dowiedziec ze Ty juz rozpkaowana, a Ty dalej nic :-p Bierz tego swojego chlopa do lozka zaciagnij, bo podobno seksik przyspiesza porod ;-):-DTrzymam kciuki za szybkie rozwiazanie! :tak:

Brandy, i jak tam urzadzanie pokoiku idzie? Jak bedzie gotowy to sie wpraszam na kawusie ;-):tak::-)

Bernadka, a co tam u Was? Kiedy organizujemyn jakies spotkanko? :-):-):-) Buziaki dla Natali :tak::-) A Tobie mniej samotnych wieczorkow zycze ;-):tak:

Daisy, super macie to mieszkanko :tak: Tzn. narazie widzialam na n-k sam przedpokoj, ale slicznie jest, naprawde :tak::-) A Zuzinka to maly anioleczek :tak: Cudna, i jaka juz duza!

Agusiaaa, a Ty sie dalej wczasujesz?:-) Bo chyba mialas gdzies jechac, nie ? O ile dobrze kojarze, bo ja ostatnio do tylu z bb :sorry2:

U nas ok, bez wiekszych zmian. Sara lobuz na 102, biega, tanczy, na minute nie usiedzi, no i gada juz coraz wiecej :tak::-)
Musze jechac w tygodniu z T. wyrobic jej paszport, bo nawet na glupia Slowacje nie moge sie ruszyc :sorry2: Nie wiecie ile kosztuje i jak dlugo w Bielsku sie czeka?

Buziaki dla Was i milej niedzieli - wroce tu ;-):-) bo do 18:00 pracuje :-p

reklama
No i Sandra skorzystałam z rad ale nic sie nie dzieje narazie az mąż czeka z niecierpliwością.
Paszport ponoć teraz szybko idzie do 2 tyg przynajmniej tak siora czekała niewiem jak w tym gorącym sezonie kosztowała ta przyjemnosć koło 200 ale nie wiem czy dzieci nie mają mniej. jak by co mozna wyrobić dziecku dowód tymczasowy 30zł i tam gdzie nie trzeba paszportów bez problemu wjedziesz z mała ja zamierzam to zrobić odkąd Natka sie urodziła ale jakoś do fotografa sie nie mam chęci wybrać bo moja to na 2min nie wysiedzi więc sobie nie wyobrażam jakby zdjęcie miał zrobić . No ale może jak Pati sie urodzi to się zmobilizujemy i zrobimy 2 dokumenty.
Brendy co z Tobą bo zaczynam sie niepokoić że nic sie nie odzywasz żebyś ty z nadmiaru wrazeń faktycznie nie wyladowała w szpitalu przedemną bo się załamie.

Mery, w koncu i 2 tyg. mozna przenosic, wiec masz jeszcze troche czasu ;-):-D Zartuje oczywiscie! Oby na dniach sie ruszylo! Mocna jestes, skoro zadnych objawow jeszcze nie masz :baffled:;-)
Co do paszportu to wolalabym malej wyrobic go niz dowod tymczasowy, bo nie wiem gdzie polecimy na wakacje we wrzesniu, wiec paszport bedzie bardziej przydatny :tak: A jezeli chodzi o zrobienie zdjecia to ja tez za bardzo sobie tego nie wyobrazam, bo Sara na sekunde nie usiedzi :baffled::-p

A Brandy sie nie martw, cala i zdrowa jest, bo mnie dzisiaj odwiedzila :-D:tak:

Cześć dziewczyny niestety nie mam teraz zbyt wiele czasu nawet na moje wrześniowe mamy ale regularnie was podczytuje ;-)
U nas wszystko w porządku Zuzia rośnie nadal jest bardzo grzeczna i generalnie nie sprawia większych kłopotów (odpukać) i co najważniejsze ładnie przesypia całe noce w swoim pokoiku (czyli to też bez zmian)
Aktualnie jesteśmy na etapie wyboru niani bo od października prawdopodobnie pójdę do pracy.
Mary życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu :-)
Sandra co do paszportu to możesz wyrobić roczny (30 zł) czeka się ok 2 tygodni albo pięcioletni też 30 zł czeka się około miesiąca . Ja złożyłam Zuzi wniosek na ten pięcioletni (biometryczny) i 1 sierpnia mam jechać po odbiór

Hej skarby :-) zyje, zyje :tak: pokoik skonczony, zostala tylko podloga do umycia i dywam do odkurzenia. Poza tym pranie i kupienie paru rzeczy do szpitala. I mala juz moze sie rodzic :tak::-D:tak:

Mery Ty biedaku moj... oby Cie w koncu cos ruszylo...bo jak tak dalej pojdzie to ja Cie z terminem dogonie :-D

Daisy skarbie jak tam przeprowadzka? :-D

Luandzia milo, ze choc chwilke dla nas znalazlas :tak::-D

Miski, odezwe sie pozniej, bo ledwo wrocilam z Bielska, szybki shower i lece do pizdo-grzebka :-p:-p:-p

No witam Brendy ja już myslałam że cię kosmici porwali że tak znikłaś a co do terminu to sie nawet nie wygłupiaj bo chyba nie chcesz mnie zdenerwować ja mam nadzieje sie rozpakować w tym tygodniu czekam na wizyte jutro ide na 11 mam nadzieje że mnie pani zbada i powie co mam robić czy mam jakieś rozwarcie czy nie no i myśle że wysle mnie na ktg do szpitala.
Luandzia dzięki mam nadzieje że się spełni

Witam moje panie kochane ;-)

Ja już nie wiem gdzie ręce włożyć, nie mówiąc o tym, że mnie tak nawalają jak cholera:-(.
Przeprowadzka już prawie skończona – dzisiaj z tatą przewieźliśmy tobołki typu pościel, łóżeczko dla Zuzika i inne małe badziewia, które dało się wsadzić w osobówkę. A jutro firma przewiezie meble, lodówę i pralkę.
Sorki mąż się drze z tyłu, że kuchenka gazowa, obraz i moje ubrania w torbie wcale nie były małe  aha i jeszcze jego biurko narożne :-p;-):-D
Więc ubaw po pachy i zmęczenie. Jeszcze mnie czeka dzisiaj rozpakowywanie i sprzątnie na nowym, a jutro z samego rano sprzątnie na starym – mam już dość na sama myśl a gdzie do wykonania :baffled:

Mery Ty się nie wygłupiaj i do szpitala:sorry2::angry:

Brendy szaleńcu Ty odpoczywaj a nie szalej, bo jeszcze wyszalejesz cos:-);-)

Aga tak się zastanawiałam czy mnie poznasz na tej naszej klasie :-)ale widzę, że się udało :-p Fajniusi urlopik mieliście, albo macie, bo nie wiem czy już wróciłaś .

Sandra tak kupiliśmy sobie nowe mieszkanko – 9 pięterko, 3 pokoiki luz blues i kupa roboty :-D:tak:

Pozdrawiam i do sklikania jak już będę mieć neta, bo na razie nie mam neta na nowym mieszkaniu:sorry2:;-):-):-D:tak::confused::dry:

Mery hehehe rozpakuj sie w koncu z tej kinder niespodzianki :tak::-D:tak::-D:tak: i nie denerwuj sie ino zasuwej do szpitala !!!

Daisy - dasz rade z tym majdanem, wyjscia nie masz...;-):-) pomysl, jak bedzie fajnie, jak juz potem wszystko zrobisz i mieszkanko bedzie wygladało tak jak powinno :tak:

A ja nie szaleje :-) troche mnie energia roznosi i tyle :tak:
Wlasnie wrocilam od pizdo-grzebka : mala glowka w dol. Od skroni do skroni ma 9 cm, a udo ma prawie 8 cm. 5 sierpnia kolejna wizyta a moja pani doktor jedzie na urlop i jej nie bedzie :-( ale za to jutro bede sie umawiac z polozna z Wyspianskiego. Powiedziala, ze zaprosi mnie do szpitala na ktg, popatrzec jak tam to wszystko wyglada i wogole.... Powoli sram w gacie z nerwow :-D:-D:-D

Czesc kobiety

Ja mam dzis ciezki dzien bylam u gina i dostałam skierowanie do onkologa bo cos nie tak z piersia mam :-( a gin nie wie co to jest

No a co do spotkania to jestem za :-D
Tylko kiedy i gdzie ??

reklama
Umyłam te cholerne podłogi na kolanach i mam odciski na rekach chyba zwariowałam no ale może cos pomoże bo jak nie to będe mega wkurzona.
ide teraz kapać Natke bo już świruje i rozwala wszystko do okołaa do tego sra na potege.
Bernadka wszystko bedzie dobrze trzymaj sie i daj znać co się dowiedziałaś, współczuje u Ciebie jak nie urok to sraczka.
Deisy jeszcze troche a później luz blues i nie sprzątaj przez pół roku
Brendy a wagowo dzidziuś wiesz bo ja już jestem przerażona że mam w brzuchu kolosa Natka w 38 tc ważyła 360 a tu już prawie 3 tyg więcej wiec może jakieś 4kg nosze mam nadzieje ze nie więcej bo chyba nie urodze.

Do góry