reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny :-) no weekend był dłuuuugi :-) a dzisiaj niestety praca :-( ale juz po... teraz prysznic i słodkie nic- nie robienie :-D:-D:-D a od jutra powrot na uczelnie:no: i wizyta u lekarza:tak::-D zobaczymy co tam u mojego maluszka kochanego :-)
A co do naszego meetingu - mi tez najbardziej pasuje czwartek... to co??? Czwartek popoludniu? :tak:

reklama
Witam :-)
Widze że tu spotkanie się szykuje, ja mam do Bielska ponad 20 km ale jak co to bym była chętna ale...dopiero jak was bardziej poznam bo głupio tak się wciskać w paradę :tak:

Brandy jak wrócisz od lekarza daj znać co i jak moja znów nie dawała spać w nocy myślałam że przez pępek mi wyjdzie i tak naokragło jak narzekałam że Natka nie śpi w nocy to teraz jak jej się unormowało i śpi super to Pati daje popalić wierci się jak nie wiem co cały dzień spi a w nocy wariuje mam nadzieje że jej sie to po urodzeniu zmieni
Witam nową forumowiczke
Ciekawe co tam u Daisy słychać tydzień mija może ja wypuszcza do domu wie ktoś coś?

Dzień doberek :-) a raczej witam popołudniową porą ;-) wszystkie Mamuśki i dziękuję za duchowe wsparcie podczas mojego pobytu w szpitalu:-)

U nas dobrze - choć nie powiem, że świeże powietrze i domowa atmosfera wczoraj mnie osłabiły - za dużo na raz tego dobrego:rofl2::-p

Dzisiaj miałam już wizytę położnej :-) mała troszkę popłakała ale teraz grzecznie śpi:-p:-p

My z S. mieliśmy wczoraj pierwsze kąpanie - jakie to cudowne jak już samemu może tego maluszka wykąpać;-):-D:tak:

Brandy co do szpitala - opieka super, atmosfera dobra i pełen profesjonalizm.
No w sumie nie powiem że nie miałabym sie do czego przyczepić, bo np. mam dużego siniaka na ręce po wenflonie:baffled: i malutka ma siniaka po pobieraniu krwi ;-) ale nie upoważnia mnie to do złego pisania o Wyspiańskim i oddziale Położniczo Noworodkowym - więc śmiało kochana idź na Wyspiańskiego;-)

Pozdrawiam i mam nadzieję że uda mi się do Was wrócić i być w miarę systematyczna na forum :-p:rofl2:

Hej dziewczynki!

Tez bym chetnie sie z Wami spotkala, ale u mnie weekendy na pewno odpadaja. Najbardziej pasuje mi w tygodniu pozniejszym popoludniem, bo do 16:00 w pracy jestem.
Zgadam sie z Brandy to przyjedziemy razem :tak::-) No i ja mojego gadzika malego tez bede musiala zabrac, ale jak zobaczy inne dzieci to bede miec chwile spokoju na ploteczki ;-):-)
Mam straszny zajob w pracy, wiec na BB sporadycznie teraz jestem, ale moze w czwartek uda mi sie na dluzej siasc.

Daisy, witaj! Wklej zdjecia malej, o ile juz takowych nie umiescilas ;-):-) bo do tylu jestem ;-):sorry2:

Pozdrawiam!

Witamy kochane mamusie :-):-):-)
No my zaczniemy od sprawozdania z wizyty - wszystko ok :-D malutka ma taaaaka wielka glowke, wszystko w normanie. Wyniki badan mialam super :laugh2: w czwartek ide na USG prenetalne ( czy ktos mi wytlumaczy co to dokladnie jest ? :dry:)

Witamy Daisy po dluzszym niewidzeniu :tak::-D i jak po pierwszym kapanku ?:-)

Bernadka wyjscia nie masz - urlop na żadanie heheh :-D

Sandra my sie miedzy soba ugadamy... tylko bedziemy musialy fotelik dla malej zapakowac :-D

Mery mój szkrabik w nocy bez problemu daje mi spać, za to w dzien szaleje ile wlezie :-)

czesc dziewczyny! niestety nie mam czasu na nadrabianie wiec nie mam pojecia co sie dzieje. widze tylko, za daisy juz w domku :-)

mam do was takie pytanko... chcemy piotrusiowi kupic wozek spacerowy. nie wecie moze gdzie w okolicy bielska jest jakas hurtownia? wiem, ze jest maluszek na grazynskiego, wiecej nie znam a chcialabym kupic jak najtaniej, wiadomo :baffled:.

Witaj Daisy fajnie być w domku opiekuj się mała i wpadaj do nas zdać relacje
Brandy wiesz juz że będzie córa bo tak jakoś napisałaś cze wywnioskowałam że płeć żeńska, a czemu masz miec to usg prenatalne to się chyba robi jak z dzidzią jest cos podejrzanego tak mi się wydaje

reklama
Mery na ostatnim USG pani doktor powiedziala, ze na 90% to bedzie dziewczynka dlatego tak jakos sie juz nastawiam :-) najśmiesniej będzie jak sie okaze, ze to jednak chlopak :laugh2:
A wczoraj na wizycie zapytała czy chcialabym zrobic USG prenatalne poprostu ... no i zapisała mnie na wizyte na czwartek ... nie mowila, ze z dzidzia moze dziac sie cos zlego .... :dry:
Izabela z tego co wiem to na Michałowicza kolo Biedronki jest komis z wózkami... uzywanymi i nowymi ... :tak:

Do góry